Betting på Twitter

Fra Donald Trump’s til din lokale kolonihaveforening: Twitter er efterhånden ved at have sneget sig sikkert ind på listen over vores foretrukne sociale medier, og alle har et handle. Med sit hurtige, korte format, er Twitter eminent til at nå ud til flest muligt mennesker på én gang. Det er der mange, der har opdaget. Og betting-verdenen er ingen undtagelse.

Flere og flere bookmakere og tipstere bruger i dag Twitter til at offentliggøre tips og kampagner om odds og betting. For dig som spiller kan det i den grad betale sig at holde et vågent øje med din spiludbyders Twitter-profil. Ofte er det nemlig her, de offentliggør betting tips og betting resultater først – samt spændende konkurrencer og kampagner. Samtidig kommer der flere og flere grupper på Twitter, hvor der bliver udvekslet uvurderlige betting tips. Og ikke mindst bruger store betting-kanoner som Morten Bruun og Steffen Dam Twitter til at udbrede deres ekspertviden på området.

Ja, betting på Twitter er kommet for at blive. Det er derfor i den grad værd at holde øje med, hvordan tipstere bruger mediet. I denne artikel forklarer vi, hvordan bookmakere som Unibet, Danske Spil men også private tipstere benytter Twitter. Og selvfølgelig hvilke Twitter betting handles, du skal følge for at opsnuse de aller bedste betting tips og betting resultater.

Twitter logo

Twitters historie kort fortalt

For lige at slå det fast: Twitter er et af de mest brugte sociale medier. Twitter blev lanceret i marts 2006 og har nu mere end 319 millioner brugere. Det er den 11. mest besøgte hjemmeside på nettet og det 3. mest brugte sociale netværk. I Danmark logger hele 457.000 mennesker ind på Twitter hver måned.

På Twitter er det, som du nok ved, muligt at dele både tekst, billeder og videoer, og du kan logge på Twitter både på din computer, din telefon og din tablet. Det specielle ved Twitter frem for andre sociale medier som for eksempel Facebook er, at du højst kan skrive 280 tegn i dine updates: De såkaldte Tweets. Læs videre for at blive klogere på, hvordan fodbold-tipstere udnytter Twitters formater.

Twitter tips til betting på Twitter

Som nævnt er bookmakere og tipstere også for alvor ved at få øjnene op for Twitter som middel til at aktivere deres kunder og følgere. Og det er ikke tilfældigt. Twitters features er nemlig eminente for dem, når de skal annoncere betting resultater og fodbold betting tips. Er du en af dem, der har helt styr på det med Hashtag og Tweets? Hvis ikke, så læs med her for at få opdateret, hvordan de fungerer – og hvordan de bruges i forbindelse med betting.

Twitter features

Hashtag:

Ordet “tag” er engelsk og betyder – ja, “tag”! Et hashtag er altså en betegnelse for forskellige emner, som kan samles under samme “tag” eller kategori. På den måde kan man for eksempel skrive #fodbold betting og herunder samle alle de tweets, som har at gøre med betting tips til fodbold. Det er der flere og flere tipstere, som benytter sig af. Mere om det senere i denne artikel.

@:

@ er tegnet for det, man på engelsk “Twitter-sprog” kalder et “mention”, altså det at nævne noget eller nogen. I al sin enkelthed betyder det bare, at hvis man sætter et @ foran et navn på Twitter, vil vedkommende blive informeret om, at du har skrevet noget til eller om ham/hende. Dette kan være rigtigt smart for bookmakere, fordi de på den måde kan skabe opmærksomhed om for eksempel en fodboldspiller. Og de kan også holde øje med, hvem der skriver om dem på Twitter.

Tweet:

Vi har allerede forklaret, hvad et tweet er: Nemlig den 280 tegn lange tekst, som man kan skrive på sin Twitter-profil. På Twitter skal man altså ikke trækkes med alen-lange opdateringer om sin mosters mors kat eller kagebagning i naboens barns børnehave. Twitter er kort og kontant og lige netop derfor meget velegnet til tipstere, der vil dele ud af deres betting tips, offentliggøre betting resultater eller bare dyrke deres hobby på en fokuseret måde.

Handle:

Handle betyder profilnavn. Når nogen spørger dig om, hvad dit Twitter handle er, vil de gerne vide, hvad dit twitternavn eller profilnavn er, så de kan finde dig på Twitter og følge dig. Længere nede i artiklen gør vi dog klogere på, hvilke Twitter betting handles, du skal holde øje med for at få de bedste fodbold betting tips.

Tips om betting på Twitter

Da fodbold traditionelt er den sportsgren, der bliver spillet oftest og flest penge på, koncentrerer vi os i denne artikel om tips til fodbold betting og hvordan, du bedst opstøver dem på Twitter. Typisk vil man som tipper spille på første og sidste målscorer, ciffertips eller halvleg/fuldtid. Og her er Twitter super effektivt, når det kommer til at finde frem til de bedste betting tips.

De danske spiludbydere har været en smule langsomme om virkelig at få udnyttet Twitters muligheder, når man sammenligner med de udenlandske bookies. I England har de i lang tid brugt Twitter til at dele betting resultater og betting tips. Men Danmark er begyndt at komme efter det. De to største spiludbydere i Danmark, nemlig Unibet og Danske Spil, gør meget brug af sociale medier for at række ud til deres brugere. Som spiller og tipper kan det snildt betale sig at holde øje med, hvad spiludbyderne annoncerer af tips, konkurrencer og kampagnetilbud på Twitter – nogle gange er det nemlig udelukkende her, du kan finde dem!

Unibet:

Den succesfulde, danske spiludbyder Unibet er særdeles aktiv på både Facebook og Twitter. Unibets Twitter-profil bekender sig 100 % til fodbold med et flot billede af de helt tunge drenge i international fodbold som baggrund. Den deler ud af tips om fodbold betting og odds og poster ofte interviews og sjove og interessante facts fra sportseksperter fra hele verden. Der er sjove konkurrencer, hvor man kan vinde billetter til fodboldkampe. Og på Unibets Twitter-profil kan du holde dig opdateret omkring spiltips, optakter, interviews, ekspert-analyser, tv-indslag og meget andet.

Unibets Twitter handle er: @Unibet_Danmark

Danske Spil:

Giganten Danske Spil har også en meget aktiv Twitter-profil, hvor der bliver lagt betting resultater og tips ud til spillerne. Selvom der er stor fokus på fodbold, deler de også tips om betting på andre populære væddemål. Spiller du for eksempel på, hvem der ryger ud af X-Factor næste fredag? På Danske Spils Twitter-profil kan du altid holde dig opdateret omkring, på hvem de har lagt deres odds.

Danske Spil bruger også i høj grad Twitter til at promovere sig selv. De poster billeder fra interne arrangementer og blærer sig med deres høje position i dansk betting. Alt andet ville da også være dumt i en virkelighed, hvor hele 30 % af unge mennesker opsøger deres nyheder og underholdning på de sociale medier.

Danske Spils Twitter handle er: @danskespil

Andre store spiludbydere på Twitter

Andre spiludbydere som Bet365, Betfair, Nordicbet, Oddset, Scandic bookmakers, Sporting Bet og Tipico er også alle i større eller mindre grad aktive på Twitter. Her er en liste over deres Twitter handles, så du ved, hvor du kan finde dem:

  • Bet365’s Twitter handle: @bet365
  • Betfair’s Twitter handle: @Betfair
  • Nordicbet’s Twitter handle: @DK_NordicBet
  • Scandic bookmakers’ Twitter handle: @ScandicBetting
  • Tipico’s Twitter handle: @tipico

Tipstere med de bedste betting tips

Det er ikke kun spiludbyderne, der bruger Twitter, når det kommer til tips om fodbold betting. Fodboldspillere, kommentatorer og professionelle gamblere er blandt dem, der har gjort det til en livsstil at tweete om fodbold og fodboldresultater. Under deres Twitter betting handles giver de deres følgere uvurderlige betting tips, ofte før de store bookmakere når at ændre på deres odds. Her følger en liste over hvilke betting handles, der kan være gode at følge, hvis du er på jagt efter fodbold betting tips:

John Price, amerikansk sports-better og rådgiver. Twitter handle: @SITpicks
Scott Van Pelt, vært på sports-tv-programmet SportsCenter. Twitter Handle: @notthefakeSVP
Colin Cowherd, amerikansk sports-tv-vært. Twitter Handle: @ESPN_Colin
Bill Simmons, amerikansk sportskommentator, sportsanalytiker og skribent. Twitter Handle: @sportsguy33
Darren Rovell, amerikansk sports og forretningsanalytiker. Twitter Handle: @darrenrovell
Beyond The Bets, en Twitter-konto, som dækker stort set al sport betting. Twitter Handle: @beyondthebets
Covers, et af de mest populære fora for sport betting. Twitter Handle: @covers
Steve Fezzik, er selv gambler og deler ud af sin viden og giver tips på sin Twitter-konto. Twitter Handle: @fezziksports
International betting tipster. Twitter Handle: @UltiTipster
BetXpert, online medie som informerer om sport og bookmaking. Twitter Handle: @BetXpert
Simon James, britisk sportsjournalist, som tweeter om især spansk fodbold. Twitter Handle: @sidlowe

| StopSpillet | ROFUS.nu |

Danske Twitter betting handles

Du skal selvfølgelig ikke snydes for de danske Twitter betting handles, der er værd at følge inden for fodbold betting. Den danske spilekspert på BT, debattør i Fodbold FM og fodboldkommentatorer Steffen Dam er en af de danske “Twitter tipstere” du helt sikkert vil få meget spændende viden ud af at følge på Twitter. Del fordi han har en solid viden om fodbold generelt og simpelthen bare en en fodboldnørd. Dels fordi han lever nogle af de bedste insider spiltips, du kan finde. Steffen Dam er desuden forfatter til bogen “Sådan vinder du på Oddset” fra 2016. Så han har altså helt styr på de bedste betting tips.

Også NC Frederiksen, der er kendt som en af Danmarks skarpeste fodboldkommentatorer, og den tidligere fodboldspiller Morten Bruun er leveringsdygtige i betting tips, betting resultater og spændende viden om fodbold og betting.

Steffen Dam: @steffen_dam
NC Frederiksen: @NielsCHrFred
Morten Bruun: @Bruun6eren

Flere Twitter betting handles, der er gode at følge:

Foruden alle dem, der beskæftiger sig med betting og fodbold på et forretningsmæssigt plan, er der også en anden gruppe, der har aktive Twitter-kontoer om fodbold betting – og det er selvfølgelig de professionelle fodboldspillere. Disse spillere deler gladeligt ud af deres insider-viden om fodbold betting på Twitter:

Dansk fodbold:

Niklas Bendtner: @bendtnerb52
Nicki Bille Nielsen: @NickiBille14
Simon Kjær: @simonkjaer1989
Thomas Sørensen: @Tsorensen1
Christian Eriksen: @ChrisEriksen8
Christian Poulsen: @MR_Poulsen
Daniel Agger: @d_agger
Jonas Schwartz: @JonasSchwartz75
Morten Crone: @Morten_Crone
Jesper Helmin @JesperHelmin

Følg betting på Twitter for de bedste betting tips

Hvis du spiller penge på sport og endnu ikke er kommet på Twitter, kan det ikke gå for hurtigt! Som vi har beskrevet, er der flere og flere både spiludbydere og professionelle tipstere, som bruger Twitter til at offentliggøre betting tips og betting resultater. Særligt inden for fodbold betting, er Twitter den helt store informationskilde, når du er ude efter de aller bedste betting tips.

Udover at mange tips faktisk udelukkende bliver annonceret på Twitter, og at man på den måde kan være heldig at få fingrene i noget uvurderlig insider-viden selv før bookmakerne, er det også bare rigtig sjovt at være en del af det fodboldfællesskab, som Twitter tilbyder. I fodbold betting-grupper kan man dele sin begejstring for betting og fodbold med ligesindede. Og hvis der ryger et par betting tips med i svinget, er det jo bare en ægte win/win-situation. Betting på

Twitter tips om betting er kommet for at blive. Og der er masser at komme efter på det levende medie med det korte, koncentrerede format.

Læs også vores artikel om bookmakere der sponsorerer fodbold hold

26 November 2021

Sidst opdateret: for 2 days siden