FC Midtjylland – Brøndby

De bedste spilforslag

De bedste spilforslag FC Midtjylland – Brøndby

Den næste uges tid bliver ufattelig afgørende for Brøndby IF. Først venter FC Midtjylland på udebane inden ærkerivalerne fra FCK kommer på besøg mandagen efter. De to topklubber er inden mandagens opgør hele 10 point foran Brøndby.

Efter lang tids snak om et varmt sæde under Alexander Zorniger og krisestemning på Vestegnen, lader det endelig til, at de blågule har fået skuden tilbage på rette kurs. Først blev AaB ordnet på udebane og mandag aften burde man have vundet over OB på hjemmebane. Og havde det ikke været for en enkelt blunder på et hjørnespark, så ville BIF tilmed have holdt buret rent for første gang i meget lang tid i Superligaen.

Det tegner godt for Brøndby, hvis defensiven har fundet melodien, når man tilmed så en Hany Mukhtar mod OB som lod til at være tilbage i noget nær stærkeste form. Hvis Brøndby skal have nogen forhåbninger om en god uge mod de to tophold, er det nu den tyske troldmand skal træde i karakter.

FC Midtjylland er i skræmmende god form

Men bedst som optimismen er ved at være tilbage på Vestegnen, venter der en kæmpemæssig udfordring på den anden side af Storebælt. FC Midtjylland har inden indeværende runde både Superligaens bedste defensiv og offensiv og så har Ulvene endda scoret 12 mål i de 3 sidste kampe!

Lørdag eftermiddag mod FC Nordsjælland var det da heller ikke til at se, at mestertræneren Jess Thorup var skiftet ud med ungdomstræneren Kenneth Andersen. Paul Onuachu, eller bare “Lange Paul”, viste sig endelig fra sin bedste side, da den skadesplagede angriber scorede hattrick i Farum. Efter kampen proklamerede Onuachu, at han sammen med sine holdkammerater er Superligaens bedste hold lige nu – og det er vel svært at være uenig i den påstand?

FC Midtjylland er stadig ubesejret på hjemmebane, men man behøver faktisk ikke bladre mere end et halvt år tilbage i kalenderen for at finde to Brøndbysejre på MCH Arena i marts og april.

I sidste runde anbefalede spilekspert Steffen Dam og vi her på siden, at spille på en Wilczek-scoring mod OB. Polakken havde masser af store chancer og ramte bland andet stolpen undervejs. Det er svært at forestille sig, at han bliver holdt fra at score to kampe i træk.

Kigger man på de to holds indbyrdes kampe, er det også svært at forestille sig en kedelig affære. Man kommer ikke meget tættere på målgaranti, end med de to hold på banen. Brøndby har scoret i alle deres sidste 21 udekampe i Superligaen og FC Midtjylland har scoret 2 eller flere mål i 18 af deres sidste 21 hjemmekampe i Superligaen. Spørgsmålet er bare hvor mange mål vi får mandag aften?

Spiller du på Begge hold scorer og kampen ender uafgjort, kan du lige nu få odds 4.40 hos Unibet. 

Regler og vilkår gælder, hvis du spiller +18.

 

Odds FC Midtjylland – Brøndbyspilforslag FC midtjylland - Brøndby

Kampstart: Mandag 29. oktober kl 20:00 på MCH Arena.

 

Spilforslag FC Midtjylland – Brøndby:

 • Spilforslag 1: 1-tal (Tipsbladet & Jacob Hansen, Unibet & Per P, SpilXperten)
 • Spilforslag 2: FC Midtjylland DNB (Betxpert)
 • Spilforslag 3: Over 2,5 mål (Ekstra Bladet)
 • Spilforslag 4: Over 1,5 mål af FCM (Emil Klintorp, Unibet)

Spilforslag FC Midtjylland – Brøndby, Resultat:

 • Spilforslag 1: 3-1 (Forebet & Tipsbladet & Scorepredictor)
 • Spilforslag 2: 2-1 (Per P, SpilXperten)

Statistik FC Midtjylland – Brøndby:

 • FCM er ubesejret i 11 kampe i træk i Superligaen.
 • I 6 ud af FCM’s 7 hjemmekampe har de scoret mindst 3 gange.
 • I 6 hjemmekampe i træk har FCM ført ved pausen og fuldtid.
 • BIF har lukket mål ind i de sidste 9 kampe i Superligaen.
 • Kamil Wilczek har scoret 9 mål i de sidste 9 kampe.
 • Begge hold har scoret i BIF’s sidste 7 kampe i Superligaen.
 • Kun 2 ud af BIFs sidste 12 kampe er gået under 2,5 mål.

Holdstatus FC Midtjylland – Brøndby:

FC Midtjylland må formentlig stadig undvære Artem Dovbyk og Ayo Simon Okusun.

Brøndby må stadig undvære den langtidsskadede Kevin Mensah. Jens Martin Gammelby, Björn Kopplin, Kasper Fisker og Dominik Kaiser er alle tvivlsomme.

Bookmaker
Bonus
Hent bonus

Få hos bet365
Regler og vilkår
Bonuskoden er BIGBET*
1.500 kr.
Regler og vilkår
Få bonus*
1.000 kr.
Regler og vilkår
Få bonus*
De bedste spilforslag FC Midtjylland – Brøndby
4.8 (95.81%) 62 votes