Instagram Landsholdet

Det er på Instagram det sker! Flere af de danske landsholdsspillere er meget populære på det sociale medie og derfor har vi selvfølgelig sat Instagram Landsholdet.

Profesionelle fodboldspillere er ikke længere bare fodboldspillere som i de gode gamle dage. De har et brand at pleje og mange har også en ordentlig stak hungrende følgere på Instagram, der skal holdes til ilden.

For mange følgere på Instagram giver mulighed for at promovere ens sponsorer og tjene endnu flere penge oven i de fede løncheck’s der ryger ind på bankbogen hver måned.

Alligevel er der faktisk flere danske landsholdsstjerner, som slet ikke optræder på Instagram og hvis man ikke er på Instagram, så kommer man selvfølgelig heller ikke med på Instagram Landsholdet.

Spilleren med flest følgere på hver position, får en plads på Instagram Landsholdet!

Før vi går i gang med oversigten vil vi lige minde dig om, at du kan få dig en rigtig god VM bonus hos bet365. Du kan læse mere om bet365 lige hér.

Her er listen over de mest populære danske fodboldspillere på hver position, på Instagram:


@anders.lindegaard

428.000 følgere

Happiness ❤#mallorca #portsoller

Et opslag delt af Anders Lindegaard (@anders.lindegaard) den 15. Jun, 2017 kl. 9.55 PDT

Anders Lindegaard er vel nok den største overraskelse på Instagram Landsholdet. Den tidligere Man Utd keeper er en populær herre på Instagram. Det skyldes nok ikke mindst hans evner uden for banen.. Anders Lindegaard er nemlig meget populær hos det andet køn.

34-årige Lindegaard har tidligere været gift med modellen Misse Beqiri, men fandt i 2017 sammen med den danske model Sofie Bording, som også pryder mange af danskerens opslag på Instagram. Det kan godt være, at Lindegaard får begrænset spilletid hos Burnley FC, men på Instagram virker han som en mand, der nyder livet til fulde!

@andreaschristensen3

540.000 følgere

Very happy to have signed a new 4⃣ 1/2 years with @chelseafc ??

Et opslag delt af Andreas Christensen (@andreaschristensen3) den 9. Jan, 2018 kl. 11.05 PST

Trods sin unge alder, har Andreas Christensen over en halv million følgere på Instagram. En mulig forklaring kan findes i den 22-årige danskers skyhøje popularitet, da han var udlånt til Borussia Mönchengladbach i Bundesligaen.

Men forssvarspilleren er efterhånden også blevet populær i Chelsea FC, fordi han er en af klubbens egne med opvækst i akademiet. Det er en sjældenhed i Premier League og noget fansene sætter stor pris på.

Andreas Christenens opslag handler mest om fodbold og kærlighed til Chelsea FC. På ovenstående billede skriver danskeren under på en ny 4,5 år lang kontrakt med London-klubben.

@mzanka

55.000 følgere

Et opslag delt af Mathias Zanka Jørgensen (@mzanka) den 14. Feb, 2018 kl. 12.11 PST

Mathias Zanka Jørgensen var og er stadig en meget populær herre hos tilhængere af FC København. Den 28-årige østerbroer er også blevet voldsomt populær i hans Premier League klub, Huddersfield Town. Ikke mindst fordi han har en lille terrier-hund. Huddersfield Town kalder sig nemlig for The Terriers.

Zanka har fuldstændig styr på sit Instagram-game og gør sig mest i daglige Stories, hvor han tager pis på sine medspillere eller sin hund. Trods Zanka’s store popularitet er det tvivlsomt om Åge Hareide finder plads til forssvarspilleren i den endelige VM-trup.

Men på Instagram Landsholdet er Zanka klart foran Andreas Bjelland og Simon Kjær, som slet ikke er at finde på Instagram!

@eriksviat

64.000 følgere

William’s first @fcmidtjylland game ⚽? #WilliamErik

Et opslag delt af Erik Sviatchenko (@eriksviat) den 19. Feb, 2018 kl. 10.12 PST

Erik Sviatchenko er en flot fyr! Det kan de fleste godt blive enige om. Forssvarsgeneralen fra FC Midtjylland har blandt andet ført sig frem på forsiden af Euroman.

Sviathcenko nåede at blive en højt elsket spiller i Celtic FC. Næsten ligemeget hvilket opslag 26-årige Erik Sviatchenko smider op på Instagram, er kommentarfeltet fyldt med Celtic-fans, der tigger ham om at vende hjem til mesterklubben i Skotland.

Bedømt ud fra Instagram er Sviatchenko en meget stolt familiefar, med hund, barn og kone. Han er dog meget, meget langt fra at komme med til VM i Rusland, men han er en yderst populær herre i det midtjyske, i Skotland og på Instagram.

@boilesen

56.000 følgere

Vis dette opslag på Instagram

Daddy loves you, my little princess ❤️

Et opslag delt af Nicolai Boilesen (@boilesen) den 13. Jan, 2018 kl. 5.57 PST

Nicolai Boilesen har mange følgere på Instagram. Det skyldes ikke mindst, at han har været anfører i Hollands største klub, Ajax Amsterdam. Men tilhængerne i hans nuværende klub, FC København, har også taget godt imod det tidligere førstevalg på venstreback på landsholdet.

26-årige Boilesen og hans danske model-kæreste Elizabeth blev i 2016 forældre til en lille pige. Og Boilesen virker som en spiller der er faldet yderst godt til hos FC København, hvor han allerede er blevet udnævnt til viceanfører.

Boilesen er lige på vippen i kampen om at komme med som venstre back til VM i Rusland, men han er i hvert fald mere populær end Riza Durmisi og Jonas Knudsen på Instagram.

@thomasdelaney

61.000 følgere

Homework done ??

Et opslag delt af Thomas Delaney (@thomasdelaney) den 14. Aug, 2017 kl. 12.35 PDT

Thomas Delaney var en voldsomt populær anfører i FC København. Han var ægte FCK’er og gik altid forrest. Den stil har hurtigt taget mange kegler hos fansene i det tyske. Bare et halvt år skulle der gå, før Delaney blev udråbt til viceanfører i sin nye klub, Werder Bremen.

Ovenstående billede viser meget godt hvor efterspurgt midtbaneslideren er i Bremen. 26-årige Delaney har mange følgere, på trods af, at han ikke er særlig aktiv på Instagram og det er jo et meget godt bevis på, hvor populær han er.

Meget skal da også gå galt, for at han ikke forsat er en af de sikreste kort i startopstillingen på det danske landshold.

@lasse.schone

162.000 følgere

Lasse Schöne har aldrig for alvor slået til på det danske landshold, men han er en kæmpe stjerne i Holland. Midtbanespilleren har efterhånden spillet for Ajax siden 2012 og har scoret mange vigtige og spektakulære mål på frispark og straffespark.

Den 31-årige elegantier giver den gas på Instagram og Ajax-fansene er vilde med ham. Schöne er da også blevet udnævnt til viceanfører i klubben, hvor han har en vigtig rolle i forhold til alle de unge spillere der præger Ajax-holdet.

Nu er spørgsmålet er bare hvor meget spilletid Schöne får til VM i Rusland? Han får i hvert fald masser af spilletid på Instagram Landsholdet.

@nicolaijorgensen9

102.000 følgere

Already 3 months as a married couple ❤❤❤

Et opslag delt af Jørgensen #9 (@nicolaijorgensen9) den 18. Sep, 2017 kl. 8.15 PDT

Nicolai Jørgensen må nøjes med at være kantspiller på Instagram Landsholdet, da han ikke kan hamle op med Lord Bendtner i angrebet. Jørgensen har dog taget Feyenoord med storm, efter han blev topscorer i Æresdivisionen og vandt mesterskabet i sin første sæson i klubben.

27-årige Jørgensen er ikke bleg for at dele ud af sine bedste stunder på Instagram. Hans smukke kone Theresa lader da også til at være et godt blikfang for hans mange følgere. Hans følgere synes i hvert fald, at han er et meget heldigt asen!

Det forholdsvis nygifte par er på solferie i Dubai flere gange om året og virker som om de forstår at holde ferie med stil, når angriberen altså har fri fra fodbolden.

@chriseriksen8 

1.000.000 følgere

Ingen over og ingen ved siden af. “Kong Christian” er kongen af landsholdet på banen og på Instagram! Christian Eriksen har langt flere følgere på Instagram end alle andre danskere og der er da også gået big business i den for landsholdets topscorer.

Eriksen er blevet et brand og er blandt andet sammen med Caroline Wozniacki ambassadør for sportsdrikken Taste. Tilbage i februar kunne den danske superstjerne fejrer sin 26-års fødselsdag og at han rundede 1 million følgere på Instagram!

“Kong Christian” er for nylig også blevet udnævnt til at være på årets hold i Premier League efter en spektakulær sæson for Tottenham.

@kasperdolberg

322.000 følgere

 

Vis dette opslag på Instagram

 

⬜️

Et opslag delt af KASPER DOLBERG (@kasperdolberg) den 5. Dec, 2018 kl. 2.49 PST

Kasper Dolberg er noget af en overraskelse på Instagram Landsholdet. På trods af sine beskedne 20 år på bagen, har den unge angriber opbygget en enorm skare af følgere på Instagram.

Dolberg er allerede så stort et brand, at Adidas præger mange af hans opslag på Instagram. Den blonde angriber har da også styr på sit game på Instagram. Silkeborg-drengen sørger for at fodre sine følgere med alt fra fodbold og fashion til barndomsminder. Desværre tyder alt på at Dolberg efter en skadesplaget sæson ikke kommer med til VM i Rusland.

@Bendtner14

437.000 følgere

 

Vis dette opslag på Instagram

 

No limitations

Et opslag delt af Nicklas Bendtner (@bendtner14) den 25. Apr, 2018 kl. 8.37 PDT

Selvfølgelig starter Bendtner inde på Instagram Landsholdet. Trods tilværelsen i beskedne Rosenborg BK, er det kun Christian Eriksen og Andreas Christensen der overgår Nicklas Bendtner i følgere på Instagram.

Bendtner er lidt af en legende på Instagram. Han følger selv kun 11 profiler, heriblandt de klubber han har spillet for og hans agent Ivan Marko Benes.

Bendtner er dig aldrig lykkedes med at komme af med sit tilnavn “Lord”. Den 30-årige bomber slettede i sidste sæson alle tidligere billeder på sin profil og meldte ud at “Lord was dead”. Men mange af hans trofaste følgere holder stadig fast i traditionen om at kommentere alle hans opslag på Instagram med “Lord”.

Selvom Bendtner’s livsstil ikke er lige så ekstravagant som tidligere, er han stadig en fornøjelse at følge på Instagram.

27 November 2021

Sidst opdateret: for 1 day siden