Bedste Spilforslag

Liverpool – Man Utd

Optakt og spilforslag Liverpool – Manchester United

Ikke siden marts 1990, har Manchester United været så langt efter Liverpool i tabellen inden et indbyrdes opgør! Tingene er vendt godt og grundigt på hovedet i Nordengland, hvor Man Utd i mange år har været Liverpool overlegne.

Men heldigvis er rivalopgøret mellem Liverpool og Manchester Utd så meget mere end point til tabellen. Det er Englands to mest vindende klubber der tørner sammen og det er et spørgsmål om gråd eller lykke for tusindsvis af fans verden over.

Liverpool har på mange måder gang i en historisk god sæsonstart og er nu kun 3 kampe fra klubrekorden på 20 kampe i træk uden nederlag i Premier League. En rekord der blev sat helt tilbage i 1990.

Manchester United er allerede 8 point efter en vital plads i top 4. Så hvis der skal holdes liv i den målsætning, skal der helst en sejr til på Anfield søndag eftermiddag. Det er bare meget svært at se for sig.

Et reservespækket Man Utd gik i midtugen videre i Champions League på trods af et nederlag ude mod Valencia. Samtidig viste Liverpool klassen, da man på Anfield sendte Napoli ud af Champions League med en 1-0 sejr. Måske det giver lidt friskere ben hos starterne hos Manchester United?

Noget af det eneste der ellers taler for Man Utd er Mourinhos usædvanligt gode statistik på Anfield. Han har, som den eneste manager med over 5 besøg på Anfield, vundet halvdelen af gangene.

Men bookmakerne levner ikke Mourinho mange chancer på Anfield den her gang. Oddset på en udesejr er i skrivende stund over 6.00 og selv en uafgjort giver pengene mere end 4 gange igen!

Flere eksperter peger på, at kampen godt kan blive en målfattig og måske endda kedelig affære. Klopp og Mourinho har spillet nogen gabende kedelige opgør mod hinanden siden tyskeren tog over i Liverpool og de sidste to rivalopgør er endt med 0-0.

Mohamed Salah lader endelig til at være tilbage i sidste sæsons storform. Flere eksperter foreslår derfor spil på, at egypteren sørger for at det ikke bliver 0-0. Spiller du på, at Mohamed Salah scorer mod et skadesramt United-forsvar kan du lige nu få odds 1.86 hos Unibet.

Regler og vilkår gælder, hvis du spiller +18.

Odds Liverpool – Man Utd

spilforslag liverpool - manchester united

Kampstart: Søndag 16. december kl 17:00 på Anfield.

Spilforslag Liverpool – Man Utd:

 • Spilforslag 1: Liverpool vinder og begge hold scorer (Oddsforum)
 • Spilforslag 2: Antan mål i 2. halveg: over 1,5 (Jacob Hansen, Unibet)
 • Spilforslag 3: X2 (Goal.com)
 • Spilforslag 4: Mohamed Salah scorer i kampen (Leaguelane)

Spilforslag Liverpool – Man Utd, Resultat:

 • Spilforslag 1: 2-0 (Forebet & Paul Merson, Skysports)
 • Spilforslag 2: 2-1 (Predictz)
 • Spilforslag 2: 1-0 (PLBold)

Statistik Liverpool – Man Utd:

 • 4 ud af de sidste 5 indbyrdes opgør er endt uafgjort.
 • Liverpool har ikke tabt i 17 Premier League kampe i træk.
 • Hjemmeholdet har ikke tabt i de sidste 26 hjemmekampe.
 • Liverpools 3 sidste hjemmekampe er endt under 2,5 mål.
 • Man Utd har ikke tabt til Liverpool i de sidste 5 indbyrdes opgør.
 • 8 ud af Man Utd’s sidste 10 kampe er gået over 2,5 mål.

Holdstatus Liverpool – Man Utd:

Liverpool er uden skadede Joel Matip, Nathaniel Clyne, Joe Gomez og Alex Oxlade-Chamberlain. Trent Alexander-Arnold, Dominic Solanke og James Milner er alle tvivlsomme.

Man Utd må undvære Alexis Sanchez, Luke Shaw og Viktor Lindelöf. Diogo Dalot, Marcos Rojo, Chris Smalling, Anthony Martial og Matteo Darmian er alle tvivlsomme.

Bookmaker
Bonus
Hent bonus

Få hos bet365
Regler og vilkår
Bonuskoden er BIGBET*
1.500 kr.
Regler og vilkår
Få bonus*
1.000 kr.
Regler og vilkår
Få bonus*
Liverpool – Manchester United
4.8 (95.93%) 54 votes