Populære spilforslag

Brøndby – AGF

Her får du optakt, statistik og eksperternes spilforslag på Brøndby – AGF.

Brøndby har ikke vundet en hjemmekamp siden 5. august og AGF har ikke vundet en kamp i Superligaen siden 23. september, hvor man vandt over.. Brøndby!

De to hold ligger før fredagens kamp helt lige uden for top 6, med 18 point hver. Vinderen af opgøret kan tage springet helt op på en 4. plads, mens taberen kun vil have have 10 kampe tilbage til at sikre en plads i top 6.

Det er altså to hold, der er i spillemæssig krise for tiden og begge mandskaber vil have meget svært ved at skulle leve med et nederlag til rivalerne fra den anden side af Storebælt. Derfor peger flere eksperter også på et uafgjort resultat i kampen.

Hvornår kommer der er et clean sheet?

Brøndby har nu lukket mål ind i de sidste 16 kampe i træk og hvis Scwhäbe skal hive bolden ud af nettet i fredagens opgør, vil det være en tangering af klubbens negative rekord på 17 kampe i træk uden rent bur!

Det var så tæt på som det kunne komme mod FCK i søndagens derby, hvor Benedikt Röcker var tilbage og gjorde en fin figur i midterforsvaret. Men endnu engang var det en sen scoring, der ødelagde det hele for et efterhånden hårdt prøvet Brøndby-mandskab.

AGF lider også i defensiven. I starten af sæsonen var David Nielsens tropper meget svære at score imod. Men nu har De Hviie lukket intet mindre end 10 mål ind i de sidste 4 kampe! Det skyldes ikke mindst fraværet af forsvarsstyrmanden Niklas Backman. Ham må AGF også undvære på Brøndby Stadion.

AGF har under David Nielsen kunnet læne sig op ad en sikker defensiv, men har til gengæld haft svært ved at score. Lige nu er der altså ikke så meget at læne sig op ad for aarhusianerne, når tingene spidser til. Derfor ligner det en kamp hvor Brøndby endelig kan tage et skridt ud af den mørke hjemmebanestatistik og hive en stærkt savnet hjemmesejr i hus.

Wilczek kan godt lide AGF

Føler du ikke for, at Brøndby vinder kampen, er uafgjort et meget sandsynligt resultat, som flere spileksperter også peger på. AGF er nemlig med afstand kongerne af uafgjort i Superligaen. AGF har spillet 9 ud af deres 15 kampe i Superligaen uafgjort.

Vi tror dog på, at Wilczek endelig kommer igang igen mod AGF. Superligaens topscorer har scoret fem gange mod AGF i fire kampe og er den modstander han har scoret flest mål imod i sin tid i Brøndby.

Et andet interessant spilforslag på fredagens rivalopgør, finder vi hos Unibeteksperten Jacob Hansen, som tror på, at begge hold scorer efter pausen. Brøndby har nemlig lukket mål ind efter pausen i alle deres 15 sidste kampe, på nær pokalkampen mod Hillerød.

Spiller du på at begge hold scorer efter pausen, kan du lige nu få odds 2.80 hos Unibet. 

Regler og vilkår gælder, hvis du spiller +18.

 

Odds Brøndby – AGFspilforslag brøndby - agf

Kampstart: Fredag 9. november kl 19:00 på Brøndby Stadion.

Spilforslag Brøndby – AGF:

  • Spilforslag 1: Uafgjort (SpilXperten)
  • Spilforslag 2: AGF +1 Asian ( Emil Klintorp, Unibet)
  • Spilforslag 3: Under 2,5 mål (Ekstra Bladet)
  • Spilforslag 4: Wilczek scorer (Tipsbladet)
  • Spilforslag 5: Begge hold scorer efter pausen (Jacob Hansen Unibet)

Spilforslag Brøndby – AGF, Resultat:

 • Spilforslag 1: 1-1 (Tipsbladet & Predictz & Scorepredictor)

Statistik Brøndby – AGF:

 • Der er blevet uddelt et rødt kort i 3 af de sidste 6 indbyrdes opgør i Superligaen.
 • AGF har spillet 9 ud af 15 kampe i Superligaen uafgjort.
 • Kun 3 ud af BIFs sidste 13 kampe er gået under 2,5 mål.
 • BIF har lukket mål ind i de sidste 11 kampe i Superligaen.
 • AGF har lukket minimum 2 mål ind i 6 ud af deres sidste 7 kampe i Superligaen.
 • Begge hold har scoret i 8 ud af BIF’s sidste 9 kampe i Superligaen.

Holdstatus Brøndby – AGF:

Brøndby må stadig undvære den langtidsskadede Kevin Mensah. Uffe Bech, Björn Kopplin og Kasper Fisker er alle tvivlsomme.

AGF har Andre Riél, Niklas Backman og Roman Mysak som tvivlsomme til opgøret.

Bookmaker
Bonus
Hent bonus

Få hos bet365
Regler og vilkår
Bonuskoden er BIGBET*
1.500 kr.
Regler og vilkår
Få bonus*
1.000 kr.
Regler og vilkår
Få bonus*
Populære spilforslag Brøndby – AGF
4.8 (95.91%) 93 votes