Messi bliver ikke VM Topscorer

 

Hvem bliver VM Topscorer til sommerens VM i Rusland?

Lionel Messi er bookmakernes favorit, men argentineren kommer nok ikke til at leve op til favoritværdigheden. 

 Af Emil Aurehøj Persson

Det er uden tvivl et af de mest prestigefyldte individuelle trofæer i fodbold, hvis ikke det mest prestigefyldte, Den gyldne støvle. Trofæet bliver kun uddelt hver fjerde år og det gør den lige lidt mere eksklusiv end så mange andre priser.

Trofæet, der dengang gik under navnet Den gyldne sko, blev første gang vundet af Paolo Rossi i 1982. Italieneren scorede dengang 6 gange på vej mod Verdensmesterskabet.

“Der er ikke nok værdi i spillet på Messi som VM topscorer,” Benjamin Leander (Spilekspert, Mediano).

Hvis du vil spille på topscoreren til VM kan du med fordel hente en bonus hos Unibet på helt op til 1.500 kroner. Hvis du indsætter 1.500 kroner har du hele 3.000 kroner at spille med. Ikke værst! Tryk på knappen for at komme til Unibet. Regler og vilkår gælder +18.

HENT UNIBET BONUS

Siden trofæet blev indført, har den endelige VM topscorer scoret minimum 6 gange, ved 7 ud af 9 VM slutrunder. En interessant statistik, når man holder den op mod Lionel Messis 3 foreløbige VM slutrunder:

VM i Tyskland 2006

  • Kampe: 3
  • Assist: 1
  • Mål: 1

VM i Sydafrika 2010

  • Kampe: 5
  • Assist: 1
  • Mål: 0

VM i Brasilien 2014

  • Kampe: 7
  • Assist: 1
  • Mål: 4

Scoringsgennemsnit ved VM slutrunder: 0,33

For at gøre det endnu værre for Lionel Messi, har han scoret sine VM mål imod mindre imponerende modstandere: Bosnien, Iran, Nigeria og Serbien.

Spil på topscoreren til VM og hent en bonus hos Unibet på helt op til 1.500 kroner. Indsæt 1.500 kroner og start med hele 3.000 kroner at spille for. Tryk på knappen for at komme til Unibet. Regler og vilkår gælder +18.

HENT UNIBET BONUS

Ronaldo bliver heller ikke VM topscorer

Messis statistik ved VM er ikke imponerende, når man tænker på hans daglige scoringsgennemsnit i FC Barcelona. Den argentinske troldmand kan dog trøste sig med at hans evige rival, Cristiano Ronaldo, har en endnu værre statistik.

Den portugisiske målmaskine har ikke scoret mere end 3 mål i 13 VM kampe. Ronaldo har, ligesom Messi, også scoret sine VM mål mod mindre imponerende nationer som Iran, Nordkorea, Ghana.

vm topscorer

En anden grund til at hverken Messi eller Ronaldo bliver VM topscorer, er, at deres respektive landshold ikke er spået en plads i semifinalerne ved VM i Rusland. Siden 1982 har den endelige VM topscorer som minimum været i semifinalen hvert eneste år, på nær i 2014, hvor James Rodriguez scorede 6 mål i bare 5 kampe!

Hvem bliver så VM topscorer?

Men hvis de to største målmaskiner i nyere tid ikke bliver VM topscorer, hvem bliver det så?
Hvis den vigtigste faktor er, hvor langt spillerens hold kommer i turneringen, så er der en meget oplagt kandidat til at blive VM topscorer: Neymar Jr.

Brasilien er favorit til at vinde VM og Neymar har scoret imponerende 53 mål i 83 landskampe. For fire år siden, scorede han 4 mål ved VM i Brasilien inden han måtte udgå med en slem rygskade mod Columbia. Neymar laver dog også rigtig mange assists, og derfor er der også gode chancer for at han kommer til at fodre hans yngre landsmand i angrebet Gabriel Jesus.

 

vm topscorer

Et andet interessant bud kunne være Thomas Müller. Tyskeren har et helt vildt mål-snit ved VM slutrunder. Bayern München stjernen har scoret 10 mål i 13 kampe ved VM. I 2014 scorede tyskeren 5 mål, hvor 3 af dem blev scoret i gruppespillet mod Portugal.

Læg dertil, at tyskerne som minimum regner med at komme i semifinalen og at målsætningen er at forsvare verdensmesterskabet fra 2014. Det er dog bemærkelsesværdigt, at Thomas Müller ikke har formået at prikke bolden i nettet en eneste gang i løbet af 11 EM kampe! Hvis du spiller på Thomas Muller skal du huske at regler og vilkår gælder.

Få odds 34.00 på Thomas Müller

Thomas Müller er faktisk kun 6 mål efter sin landsmand Miroslav Klose, som i 2014 blev den mest scorende spiller ved VM nogensinde med 16 mål. Klose scorede de 16 mål igennem 4 slutrunder.

Thomas Müller er kun 28 år, når han til sommerens VM slutrunde går på græsset til sin tredje VM slutrunde. Mon ikke han også når at deltage i en fjerde i 2022 og får muligheden for at overhale Klose?

VM topscorer 2018

Foto: Pixabay. Licens: Creative commons CC0. Regler og vilkår gælder +18.

Kan Costa blive VM topscorer?

Brasilien og Tyskland er ifølge bookmakerne de to store favoritter til at gå hele vejen til VM i Rusland. Men lige i hælene på dem kommer Spanien.

Verdensmestrene fra 2010 er den helt store outsider, hvis man da kan tillade sig at kalde et så stjernespækket mandskab for en outsider. Flere eksperter peger nemlig på Spanien som deres favorit til at gå hele vejen. Husk at du skal være 18 år for at spille og at regler og vilkår gælder.

Få odds 26.00 på Diego Costa

Holdet har spillet outstanding i kvalifikationen, hvor frontangriberen Diego Costa har scoret 5 mål i sine 5 kampe. Diego Costa giver odds 26.00 som VM topscorer. Spanien møder både Iran og Marokko i Gruppe B. To modstandere der burde være guf for angrebsmonsteret Diego Costa.

Gruppe A
Rusland
Saudi Arabien
Uruguay
Egypten

Gruppe B
Portugal
Spanien
Marokko
Iran

Når Costa er blevet færdig med at spise sig igennem den forret, kan han endda se frem til formentlig at skulle møde Egypten eller Rusland fra Gruppe B. Et stort problem er dog, at Spanien har fordelt deres scoringer ud på mange spillere lige siden de glade dage med bomberduoen David Villa og Fernando Torres i front.