Spilforslag

AGF – Brøndby

Optakt og spilforslag AGF – Brøndby

Der skal nok blive knald på drengen i Aarhus søndag aften, når mere end 2000 Brøndby-fans tager turen over Storebælt for at “hilse” på deres jyske ærkerival. AGF regner endda med ny sæsonrekord på lægterne. Altså flere tilskuere end de 15.788 da FCK gæstede Ceres Park tidligere på sæsonen.

Ikke nok med at der bliver knald på udenfor banen, så tyder meget på en rigtig herre-fight inden for linjerne. Brøndby oplever lige nu den værste periode i meget lang tid. 4 nederlag i de sidste 6 kampe fortæller alt om problemerne på Vestegnen. Helt slemt gik det søndag, da SønderjyskE scorede 4 gange og vandt på Brøndby Stadion.

På den anden side af midterlinjen står et AGF-mandskab som i weekenden led sæsonens første smertelige nederlag mod AC Horsens. For kun anden gang i sæsonen, scorede David Nielsens tropper to gange i samme kamp. Det hjalp bare ikke det store, når den ellers så bundsolide defensiv samtidig lukkede 3 mål ind i første halvleg! Oven i nederlaget fik midtbaneprofilen Mustafa Amini direkte rødt efter at have skubbet til Hallur Hansson.

Pilen peger mod AGF

Formpilen peger dog mest i retning af AGF, der stadig er indehaver af Superligaens stærkeste defensiv sammen med FC Nordsjælland. Spileksperterne peger i hvert fald på, at oddset på AGF til søndagens kamp er alt for højt. Ikke én spilekspert peger på en sejr til Brøndby.

Så mon ikke AGF vil sætte deres lid til den stærke defensive organisation og prøve at fighte et resultat hjem mod et skidt kørende Brøndby-mandskab, som virkede meget sårbare på kontraer mod SønderjyskE?

Men Brøndby har bare en statistik mod AGF, der gør det svært for alvor at tro på en sejr til AGF søndag aften. Brøndby går næsten aldrig fra banen mod AGF uden at have scoret. Kun 1 gang ud af de sidste 14 opgør mod AGF har Brøndby ikke formået at sende bolden i netmaskerne.

Læg dertil, at Brøndby har vundet 8 ud af de sidste 12 indbyrdes opgør og at Zorniger formentlig ikke er mere end et nederlag fra at skulle sidde på et brandvarmt trænersæde og få krise-stemplet i panden af pressen. Han må simpelthen ikke tabe søndagens kamp!

Det ligner lidt en kamp, hvor benhård fight kommer til at overstråle den polerede fodbold. Derfor kan det sagtens overvejes at gå mod markedet og spille på under 2,5 mål og få indsatsen mere end to gange igen. 8 ud af AGFs 9 kampe i Superligaen er gået under 2,5 mål. Omvendt er det meget svært at forestille sig, at Brøndby skulle gå fra banen uden at score. Du kan lige nu spille begge hold til at score og uafgjort til  odds 4.10 hos Unibet. 

Regler og vilkår gælder, hvis du spiller +18.

 

Odds AGF – Brøndbyspilforslag agf - brøndby

Kampstart: Søndag 23. september kl 18:00 på Ceres Arena.

 

Spilforslag AGF – Brøndby:

 • Spilforslag 1: 1-tal DNB (Jacob Hansen, Unibet & Harrig, Bettingexpert)
 • Spilforslag 2: 1x (SpilXperten & Anders Sigdal, Unibet)
 • Spilforslag 3: 1-tal (Tipsbladet)
 • Spilforslag 4: Uafgjort ved pausen (Thorkild Smidt, Ekstra Bladet)
 • Spilforslag 5: Rødt kort i kampen (Benjamin Leander, Mediano)

Spilforslag AGF – Brøndby, Resultat:

 • Spilforslag 1: 2-2 (Predictz)
 • Spilforslag 2: 1-1 (Scorepredictor)
 • Spilforslag 3: 1-0 (Tipsbladet)

Statistik AGF – Brøndby:

 • 11 ud af de 14 sidste indbyrdes kampe er gået over 2,5 mål.
 • AGF har kun tabt 4 af deres seneste 25 kampe i Superligaen.
 • I 19 udekampe i træk er BIF ikke gået fra  banen uden at score.
 • Kun 2 ud af de sidste 27 kampe, har AGF lukket mere end 2 mål ind.
 • Kamil Wilczek har scoret 6 mål i de sidste 7 kampe.
 • Begge hold har scoret i 7 ud af BIFs sidste 8 kampe i Superligaen
 • Kun 1 ud af BIFs sidste 8 kampe er gået under 2,5 mål.
 • 8 ud af AGFs 9 kampe i Superligaen er gået under 2,5 mål.

Holdstatus AGF – Brøndby:

AGF må undvære Mustafa Amini på midtbanen efter han så rødt mod AC Horsens.

Brøndby må stadig undvære Kevin Mensah.

Bookmaker
Bonus
Hent bonus

Få hos bet365
Regler og vilkår
Bonuskoden er BIGBET*
1.500 kr.
Regler og vilkår
Få bonus*
1.000 kr.
Regler og vilkår
Få bonus*
Spilforslag AGF – Brøndby
4.8 (95.91%) 93 votes