Unibet Odds Og Live Odds

Denmark

Lovlige bookmakere i Danmark

Betroet af brugerne

Opdatere på

Er du nysgerrig på Unibet odds, så er du kommet til det rette sted. I denne artikel gennemgår vi nemlig Unibet odds og markeder. Vi forklarer også, hvordan du kan få deres Unibet bonus og så svarer vi på spørgsmålet “kan man lukke væddemål på Unibet?”

Sport udvalg hos Unibet

Det største Unibet odds marked er selvfølgelig fodbold. Derfor har dette Unibet odds marked fået sit helt eget afsnit nedenfor. Men dette afsnit beskæftiger sig altså med alle de andre spændende Unibet odds markeder, man kan spille på.

Der er nemlig mange af dem. 36 for at være specifik, som du finder i menuoversigten i venstre side. Her finder du eksempelvis Unibet odds på alle de store, amerikanske sportsgrene som NFL, NHL, NBA og baseball.

Unibet odds

Af andre populære sportsgrene, som Unibet giver dig mulighed for at spille på, kan nævnes:

  • Tennis
  • Formel 1
  • Håndbold
  • Cykling
  • Boksning
  • MMA.

Måske er du slet ikke den store sportsnørd, men til gengæld har du flair for politik? Eller måske er du skarp på musik eller film. I så fald skal du tage et kig på Unibet Specials. Her kan du spille på alt fra valg i de største lande verden over over musikkonkurrencer som X-Faktor eller MGP eller Oscar-uddelingen. Næsten uanset, hvad du er til, findes der Unibet odds til formålet.

Unibet bonus til odds

Husk i øvrigt, at du kan få helt op til 1.000 kroner i velkomstbonus hos Unibet. Du kan altså fordoble dit første indskud mellem 40-1.000 kroner hos Unibet, hvis du er ny spiller. Denne Unibet bonus skal omsættes 8 x til minimum odds 1,40, og det har du 30 dage til at nå.

Et eksempel på frispilningen af din Unibet bonus: Du har sat 800 kroner ind og modtaget en Unibet bonus på samme beløb – 800 kroner. Før du kan hæve din bonus, skal der altså omsættes for 6.400 kroner (800 x 8). Regler og vilkår gælder + 18 år.

Unibet Velkomstbonus

Unibet Fodbold

Som sagt er fodbold det største odds marked hos Unibet. Og det er tydeligt at se, hvis man klikker på Unibet fodbold menuen. 72 forskellige ligaer er omfattet af Unibet fodbold udbuddet, og derudover kommer alle de forskellige turneringer, som fodboldfans kender: Champions League, Europa League, Conference League, EM, VM, Copa Libertadores og dusinvis af andre store turneringer.

Unibet odds på fodbold er virkelig i særklasse, og det gælder ikke blot bredden, men også dybden. I mange af ligaerne kan du dykke langt ned i divisionerne og spille på næsten obskure kampe. En sidste feature ved Unibet fodbold odds er deres live betting, som er fremragende.

Her kan du ikke blot spille på kampene i real time, men også følge kampen via grafikken, som ikke blot lader dig vide, hvor på banen spillet foregår, men også forsyner dig med en masse relevant statistik.

Unibet fodbold udvalget er virkelig i en klasse for sig selv.

Unibet E-sport

Måske er du mere til elektronisk sport end sport i regn, sne og slud. I så fald kan det være, at e-sport i højere grad er for dig. Og her er der også massevis af Unibet odds muligheder. Spil på Unibet CSGO, Call of Duty, Dota 2, Unibet League of Legends, FIFA og mange andre af de mest populære spil titler på markedet.

Unibet CSGO spiludvalget er et af de største, og er du en af de mange danskere, der blev betaget af danske hold som Astralis, Heroic etc., så kan det være, du skal give Unibet CSGO betting et skud.

Det samme kan siges om Unibet League of Legends spiludvalget. Også når det gælder Unibet League of Legends, er der ligeledes masser af forskellige spil og spilmuligheder i opgørene.

Unibet NFL

Er du skarp udi amerikansk sport, så er det måske Unibet NFL udbuddet, der interesserer dig mest. Også her er der godt nyt. For udover selvfølgelig at tilbyde Unibet odds på samtlige kampe i NFL, har Unibet også lidt mere i godteposen til dig.

Der findes nemlig et enormt marked af specials, du kan kaste dig ud i under Unibet NFL. Udover væddemål på de enkelte kampe, hvor der ofte er over 100 forskellige spilmuligheder på hver kamp, kan du selvfølgelig også spille på langtidsvæddemål, såsom hvem der når Super Bowl og meget mere.

Du kan også spille på, hvem der bliver draftet først på Draft Day og meget mere under Unibet NFL fanen.

Endelig kan du se NFL gratis hos Unibet. Det kræver blot, at du har mindst en krone på din konto, eller at du har placeret et væddemål inden for de seneste 24 timer.

Spilmuligheder hos Unibet

Selvom Unibet odds mulighederne på amerikansk fodbold er fortræffelige, kan de altså ikke måle sig med spilmulighederne, man bliver tilbudt på rigtig fodbold. Vi lavede en stikprøve med et FA Cup opgør mellem Liverpool-Norwich. Her var der over 300 forskellige spilmuligheder.

Lad os se på nogle af de mest populære.

  • 1X2.
  • Samlet antal mål.
  • Begge hold til at score.
  • Handicap
  • Match combos
  • Gule/røde kort
  • Målscorere
  • Unibet live betting.

Og en nærmest endeløs række af yderligere Unibet odds.

Har Unibet bedre odds end konkurrenterne?

Ifølge Unibet har de selv en større tilbagebetalingsprocent end deres største konkurrenter og da vi kiggede dem efter, kunne vi se at Unibet i mange tilfælde havde bedre odds på specielt 1,x,2 end for eksempel Danske Spil og bet365.

De fleste bookmakere tager såkaldte over rounds på deres odds, hvilket betyder at hvis du fordeler 100 kroner på alle udfald af et væddemål, ville du tabe penge. Det er positivt at se, at Unibet tager deres kunder seriøst og tilbyder odds, der i højere grad afspejler chancevurderingen end man ser hos andre bookmakere.

Så vi er umiddelbart meget positive i forhold til Unibet odds niveau som vi giver 10 af 10. Du kan sammenligne Unibet med andre bookmakere i vores artikel Bedste bookmakere i Danmark.

Unibet betting features

Det er også en række andre, spændende Unibet betting features, som spillere kan tilgå. Lad os tage et kig på dem.

Kan man lukke væddemål på Unibet?

Vi lovede at give dig svaret på spørgsmålet: “Kan man lukke væddemål på Unibet?” Og svaret er “Ja!” Med Unibet luk væddemål kan du “stoppe” en kamp, før den er fløjtet af.

Et eksempel, hvor Unibet luk væddemål kunne være nyttigt, kunne være, hvis du har spillet på et hold til at slå et andet hold til odds 1,80. Men efter at være kommet foran, får de en spiller vist ud.

Nu kan du vælge at bruge Unibet luk væddemål og stoppe opgøret, mens resultatet stadig er med dig. Du vil blive tilbudt et ringere odds end de 1,80, du oprindeligt stod til at få. Men af og til er det bedre at vinde en mindre gevinst end slet ikke at vinde noget overhovedet.

Unibet cash out

Unibet Cash Out er det samme som Unibet luk væddemål, som vi netop berørte i afsnittet ovenfor. Unibet Cash Out giver dig altså mulighed for at stoppe et væddemål, når du ønsker, hvilket er forklaret i afsnittet “Unibet luk væddemål”.

Unibet BetStream live

Et spritny tiltag er Unibet BetStream Live. Med Unibet BetStream Live kan du benytte dig af Unibet live betting uden at skulle forlade kampen, du ønsker at spille på. Unibet BetStream Live går tilmed lynhurtigt og giver også adgang til opgør i Bundesliga 1, La Liga, Serie A og Ligue 1 på fuldskærm, hvilket er lækker og giver dét ekstra til din Unibet live betting.

Endnu kan du kun tilgå Unibet BetStream Live på tennis og Premier League-kampe. Men mon ikke Unibet udvider sortimentet inden længe.

Odds med din Unibet app

Unibet BetStream Live kan kun tilgås via deres Unibet app, så det er jo et godt argument for at give den et skud. Men Unibet app får du en lang række gode features, et lækkert design, der spiller, og du slipper for at bøvle med login, hver gang du vil besøge Unibet.dk. Du kan læse mere om Unibet i vores anmeldelse.

Android App

iOS App

Så er du klædt på til Unibet odds og live odds

Vi har været godt omkring Unibet odds og live betting, og vi noterer os flere positive ting. Først og fremmest er Unibet odds udvalget enormt, ligesom Unibet live betting produktet er fremragende.

Det er også godt at se, at Unibet tager E-sport seriøst og man derfor blandt andet finder et stort Unibet CSGO og Unibet League of Legends spiludvalg.

Sidst, men ikke mindst, er de mange ekstra features på Unibet et stort plus, såsom Unibet cash out og luk væddemål funktionen.

Hvis du vil vide mere om Unibet, kan du læse vores fulde anmelde af bookmakeren hér.

Unibet odds FAQ

Her kan du se spørgsmål og svar på nogle af de hyppigste forespørgsler vedrørende Unibet odds.

Ja. Læs om deres bonus i bonusafsnittet.

Unibet er kendt for både at have et stort udvalg af odds og et konkurrencedygtigt odds niveau.