Betfair Promokode 2022

Få 100% i bonus op til 1.000 kroner når du registrerer dig ved Betfair.

Bonuskoden er testet:
28. Jun 2022

Bonuskoden gælder i
Danmark

100% BONUS OP TIL 1.000KR
Eksklusivt til nye spillere. Min. overførsel 100 kr. Indbetaling og bonus skal gennemspilles 8 gange. Spil skal placeres på Sportsbook og til min. odds 1.95. Bonus er gyldig i 90 dage. Klik her for fulde vilkår og betingelser. Alle regler og vilkår

Betfair byder både på en bookmaker og en spillebørs, hvor du får nogle af de bedste odds i Danmark. Opret din konto allerede i dag med vores første Betfair promokode, så kan du få en velkomstbonus på 1.000 kroner på Sportsbook med vores Betfair promokode. Du skal indbetale mellem 100 – 1.000 kroner, hvorefter Betfair doubler beløbet op. Bonussen skal omsættes 8 gange og du skal altid inkludere minimum odds 1.95 i dine spil. Du har 90 dage til at gennemspille din bonus og den er kun til nye kunder. Regler og vilkår gælder +18.

Betfair bonus

Få din bonus med vores Betfair promokode

Kampagnekode.org har sat sig for at teste bookmakerne på det danske marked, og denne gang er turen kommet til Betfair.

Ved Betfair kan du lige nu komme godt i gang. Du kan vælge hente bonussen, som er 1.000 kroner i bonus til Betfair Sportsbook. Du kan følge vejledningen herunder og derved komme hurtigt i gang med denne startbonus:

 • Besøg Betfair her og indtast dine personlige oplysninger.
 • Opret din spilkonto med din Betfair promokode og få din Betfair bonus.

Din velkomstbonus kan du bruge på tværs af alle sportsgrene og både normal sportsbook samt livespil hos Betfair. Her spiller du på kampene, mens de er i gang.

Regler for din Betfair bonus

Når du opretter din konto, bliver du spurgt efter en Betfair kampagnekode. Her kan du anvende vores kampagnekode, også kaldet Betfair promokode, som giver op til 1.000 kroner i bonus.

Denne Betfair velkomstbonus gælder kun for nye kunder fra Danmark, og man skal være over 18 år for at benytte promokoden. Regler og vilkår gælder +18...

Bemærk, at det kun er indbetalinger foretaget med kort eller Paypal, der kvalificerer dig til kampagnen og udløser din velkomstbonus.

Gennemspilskravet for bonussen er 8 gange værdien af bonus og indskud på Betfair Sportsbook, og kravet skal være opfyldt inden 90 dage.

Hvis du indsætter 500 kroner og får 500 kroner i bonus, skal du altså omsætte for 8.000 kroner (500 + 500 x 8).

De spil, du vælger at spille på, skal som minimum have odds 1.95 for at tælle med i gennemspilningen. Herefter kan du uden problemer udbetale dine gevinster.

Tilmelding ved Betfair

Oprettelsen tager ikke mange minutter, hvis blot man følger Betfairs anvisninger i forhold til indtastningen af de forskellige oplysninger. Ligesom ved alle bookmakere kræver Betfair, at du er fyldt 18 år, og at du ikke i forvejen har oprettet en konto hos selskabet.

Kontoen kan hurtigt oprettes ved at følge nedenstående trin:

 • Klik her og besøg Betfair.
 • Klik på ”Tilmeld dig nu” oppe i højre hjørne.
 • Indtast dine personlige oplysninger og din Betfair promokode.
 • Acceptér derefter Betfairs vilkår og betingelser.
 • Verificer dernæst din spilkonto ved brug af NemID.
 • Tak eventuelt ja til deres bonus.

Indbetaling

For at modtage din velkomstbonus og for at kunne spille om penge ved Betfair, skal du først indsætte penge på din konto.

Betfair stiller de vigtigste betalingsmuligheder til din rådighed herunder de mest almindelige metoder:

 • Visa Electron, VISA, VISA Dankort
 • MasterCard, Maestro
 • Neteller, Skrill, PayPal, Paysafecard
 • Bankoverførsel

Du kan indbetale penge til din spilkonto via i alt 10 betalingsmetoder. Alt efter, hvilken betalingsmetode du vælger, er der forskellige gebyrer og beløbsgrænser. Hvad din sikkerhed angår, så har Betfair nogle af de højeste sikkerhedsstandarder på online markedet.

Udbetaling

Så snart du får dine første gevinster, har du muligheden for at udbetale penge til din bankkonto. For alle spillere gælder det, at den slags selvfølgelig skal virke akkurat så effektivt som indbetalingsprocessen.

Betfair tilbyder sine brugere de samme metoder til rådighed som ved indbetaling med få undtagelser:

 • VISA, VISA Dankort
 • MasterCard, Maestro
 • Neteller, Skrill, Paypal
 • Bankoverførsel

Du kan dog kun foretage udbetalinger ved hjælp af de metoder, du tidligere har brugt ved indbetaling. Hvis du eksempelvis har indbetalt med Visa, kan du ikke udbetale dine midler til Skrill, da det automatisk vil foregå via dit Visa-kort.

Hastigheden af pengeoverførsler afhænger af dit valg af overførselsmetode. Hvis du vælger at anvende Skrill eller Neteller, vil dine penge blive overført til din bankkonto i løbet af 24 timer. Vælger du kreditkort eller bankoverførsel som betalingsmetode, vil pengene blive indsat på din bankspilkonto mellem 2-5 arbejdsdage efter.

Bemærk, at du skal betale et gebyr på 100 kroner, hvis du foretager en udbetaling via bankoverførsel.

Trustly på Betfair

Du kan nu også anvende den populære svenske e-wallet Trustly på Betfair. Trustly har med over 70 millioner brugere etableret sig som et populært betalingsmiddel, og det er ikke svært at se hvorfor.

Med Trustly kan du nemlig sætte din bankkonto direkte op på dine favorit websites. Herefter er det en smal sag at foretage øjeblikkelige overførsler, hvis sikkerhed i øvrigt garanteres af Trustly.

Hvem er Betfair?

Betfair er en britisk spiloperatør, der så dagens lys i 2000. Stifterne af selskabet var Andrew Black og Edward Wray.

Betfair startede med at tilbyde en spillebørs, hvor kunderne selv sætter oddsene på begivenhederne og spiller imod hinanden. En betting-type der er meget populær hos erfarne og professionelle betting-folk.

For at imødekomme de mindre erfarne betting-entusiaster har Betfair lanceret en traditionel sportsbook. Her sætter Betfair oddsene, og som medlem spiller man imod Betfair.

Den 1. februar 2016 fusionerede irske Paddy Power og Betfair, og sammen er de nu det største børsnoterede gamblingselskab i verden.

 

 

 

Betfair Danmark

Betfair anmeldelse af spillebørs og bookmaker

Betfair er den eneste bookmaker i Danmark, der både tilbyder en spillebørs og en sportsbook.

På Betfairs spillebørs spiller du ikke imod husets oddssættere, hvilket ellers er tilfældet hos andre spiludbydere. Du køber og sælger odds hos de andre medlemmer af Betfair, hvilket betyder, at du ofte finder høje odds på deres spillebørs. Spiller du på Betfairs sportsbook, er oddsene en smule lavere odds, idet du i denne sektion spiller mod husets oddssættere.

Betfair har kontor i Malta, Gibraltar, Irland og Italien, men deres licens er hos Spillemyndigheden i Danmark. Det betyder blandt andet, at dine gevinster er skattefrie.

Betfair vil ikke kun have danske spillere, de vil også investere i dansk sport. I februar 2016 blev Betfair præsenteret som officiel bettingpartner for Superligaen. Du kommer derfor til at støde på Betfairs logo, hvis du følger kampene i Superligaen 2017/18.

“Vi er meget glade for vores nye samarbejde med Alka Superliga, og vi ser frem til at præsentere vores førende sportsbetting-produkter til fodboldfans i hele Danmark” Country Manager for Betfair Danmark, Mathias Hüttel, til BT.dk.

Bookmaker og spillebørs

De fleste kender til de traditionelle bookmakere, hvor man skal bestemme sig for, om et odds er godt nok til at spille. Ved Betfair Sportsbook finder du en almindelig bookmaker, hvor du kan købe spil til det odds, der figurerer ved virksomheden. Her fungerer spillet på samme måde som ved andre bookmakere, eksempelvis Unibet og 888sport.

Ved Betfair har de også en spillebørs, hvilket på engelsk hedder betting exchange. Det er måske ikke alle, som kender til spillebørser, og hvad det går ud på. I bund og grund går en spillebørs ud på, at du spiller imod andre spillere.

Det er altså spillerne, som køber og udbyder oddsene på Betfair Spillebørs. Det betyder, at du finder de absolut bedste odds på markedet på Betfair spillebørs, da der ikke sidder en bookmaker bagved og skummer fløden.

Betting odds på mange sportsgrene

Da Betfair både er en almindelig bookmaker og en spillebørs, så kan du altid finde noget at spille på.

Ved Betfair kan du i alt spille på 30 forskellige sportsgrene, og de mest populære sportsgrene er:

 • Fodbold
 • Tennis
 • Basketball
 • Håndbold
 • Baseball
 • Golf

Udover de populære sportsgrene kan du også finde betting odds på cykling, ishockey, dart, fantasy football og mange flere sportsgrene. Den største sportsgren er uden tvivl fodbold, og her finder du et bredt udvalg af forskellige spiltyper på de enkelte kampe. Det er samtidigt muligt at spille på odds på kampe i de lavere rangerende ligaer.

Under hver kamp i den valgte sportsgren er der forskellige spiltyper, du kan vælge imellem. Nogle af de mest populære spil er: hvem vinder første halvleg, hvilket hold scorer først 1, 2 eller 3 mål, over/under mål/point, handicap spil, flest gule kort og antal hjørnespark. Udvalget af væddemål til den enkelte kamp afhænger naturligvis af, hvor populær kampen er.

Betfair

80/100
 • Lovlig bookmaker i DK
 • Verificeret juni 28, 2022

Betfair Livespil

Betfair Sportsbook er en af de førende på markedet, når det kommer til livespil på forskellige kampe. Her har du i alle døgnets 24 timer mulighed for at spille på kampe og begivenheder, mens de finder sted.

Betfair har gjort det meget enkelt at følge med i de kampe, der finder sted, og der er altid masser af betting muligheder under livebetting. Du kan især finde et stort udvalg af live betting spil på håndbold, basketball, volleyball og tennis, men udvalget på store fodboldkampe er selvfølgelig det største.

Livespil-funktion ved Betfair har også ofte video tilknyttet, og dermed er det muligt at live streame de enkelte sportsbegivenheder direkte fra deres hjemmeside. Hvis der ikke er live stream fra kampen, kan du i de fleste tilfælde følge kampvisningen i venstre side, som på billedet oven for.

Eksklusive bonustilbud og kampagner

Du kan som sagt få en god velkomsttilbud med vores Betfair promokode, men du kan også modtage et væld af andre fordelagtige kampagnetilbud.

Du kan se deres forskellige bonus- og kampagnetilbud på Betfairs hjemmeside. Det varierer, hvilke kampagner der er tilgængelige, men herunder gennemgår vi nogle af de mest gængse kampagner hos Betfair.

Dobbelt op på dine gevinster

Af og til kan du få dobbelt op på dine gevinster op til 150 kroner, hvis stillingen er uafgjort i din valgte Premier League-kamp ved halvlegen. Denne bonus udbetales i freebets. Dine freebets er gyldige i 48 timer og kan kun anvendes i sportsbook-sektionen. Dine freebets virker ikke på spillebørsen.

For at blive kvalificeret til kampagnen skal dit væddemål placeres inden kampstart på Premier League-kampe, og multi-spil tæller ikke med.

Multispilsforsikring

Multispilforsikring er en populær kampagne. Her skal du placere et fodbold-multispil (femling eller højere) på kampods-markedet på enhver fodboldkamp. Dit odds skal minimum være 1,2 per kamp og sammenlagt minimum odds 5,0. Misser du én kamp på dit multispil, giver Betfair dig din indsats tilbage som et freebet op til 250 kroner.

Du kan også placere et fodbold-multispil (firling eller højere) på begge hold scorer-markedet på enhver fodboldkamp. Her skal dit odds ligeledes være minimum 1,2 per kamp og sammenlagt minimum odds 5,0. Her får du også din indsats tilbage som et freebet op til 250 kroner, hvis du misser én kamp på dit multispil.

100% Cash Out bonus

Hvis det er første gang, du benytter dig af Cash Out-funktionen på Betfair Sportsbook, kan du få en 100% kontant bonus på dine Cash Out-gevinster op til 250 kroner, når du låser dit spil. For at få del i dette bonustilbud skal du placere et multispil på markeder, hvor Cash Out er tilgængeligt.

Hver Cash Out-periode starter dagligt kl. 13.00 og kører dernæst 24 timer frem. Du vil modtage din bonus inden for fire timer efter, din kamp er slut.

Betfair Casino

Betfair tilbyder meget andet end sportsbetting og sin unikke Betfair Spillebørs. Hos dem finder du nemlig også både Betfair Casino, Live Casino og Betfair Poker. Lad os tage et kig på de tre afdelinger, og hvad du har i vente.

Vi begynder hos Betfair Casino. Her kan du give dig i kast med omkring 100 forskellige spilleautomater eller flere end 40 forskellige jackpot automater.

Er du ikke bekendt med sidstnævnte, så lad os forklare: En jackpot automat er en spillemaskine med en jackpot tilknyttet. Så langt så godt. Men der er også de særlige progressive jackpot automater.

Her ryger en lille del i en fælles pulje, hver eneste gang nogen spiller på maskinen. Og der er intet loft på jackpotten. Derfor har man set jackpots på både to- og trecifrede millionbeløb!

Du finder selvfølgelig også alle de klassiske bordspil hos Betfair Casino. Prøv bordspil som roulette, blackjack, videopoker. Eller prøv kortspil som baccarat eller adskillige typer poker som Texas Hold’em, Casino Hold’em og Caribbean Stud Poker.

Ønsker du at spille på Betfair Casino, kan det være en idé at takke ja til deres Betfair Casino bonus. I stedet for deres sport bonus kan du nemlig vælge en bonus på samme størrelse til deres casino, altså 100% på op til 1.000 kroner.

Bonussen skal her omsættes 10 x på deres slotmaskiner. Så indsætter du 700 kroner, som giver 700 dask i bonus, så skal du spille for 7.000 kroner (700 x 10), før bonussen er spillet fri.

Regler og vilkår gælder + 18 år.

Betfair Live Casino

De fleste af os har ingen problemer med at opleve spændingen ved online casino. Men for nogle kan det godt blive lidt monotont og føles som en strøm af bip-bip lyde. Tilhører du den gruppe mennesker, så er der heldigvis afveksling at finde på Betfair Live Casino.

Her kan du nemlig prøve mange af de sjove spil, som du finder på det regulære Betfair Casino. Den eneste forskel? Jo, på Betfair Live Casino spiller du, som navnet antyder, vaskeægte dealere i kød og blod. Det giver et helt nyt element til spiloplevelsen, og du kan tilmed chatte med de søde og kyndige dealere, mens du spiller.

Dermed får du oplevelsen fra et fysisk casino, men med muligheden for at spille i dine joggingbukser.

På Betfair Live Casino findes der både roulette og blackjack i adskillige forskellige varianter, så der er noget for enhver smag og ethvert temperament. Der er også adskillige pokerspil såsom Texas Hold’Em, Three Card Brag, Casino Hold’em og Casino Stud Poker.

Og så har de sjældne perler som Age of the Gods – God of Storms eller Buffalo Blitz, hvilket ikke er hver dag, man ser.

Der er i skrivende stund desværre ikke Betfair Live Casino bonus, men hold øje med deres hjemmeside. De har nemlig jævnligt kampagner – også til deres populære Betfair Live Casino.

Betfair Poker

Måske er du slet ikke til tilfældighedsspil som roulette eller spilleautomater. Måske er det spil, der handler om evner, der for alvor får din puls op. Og i så fald er Betfair Poker nok den rette hylde for dig.

Betfair Poker byder på både turneringspoker, cashgame, Sit’n’Go’s og mange flere forskellige turneringer. Og du kan selvfølgelig spille både Texas Hold’Em, Omaha og mange flere forskellige poker varianter.

Det kræver en Betfair Poker app at spille på Betfair Poker. Den tager til gengæld ikke lang tid at downloade og sætte op.

Er du ny i gamet, vil vi klart anbefale at starte med at spille med playmoney. Det er fiktive penge, som ingen værdi har. På den måde kan du blive fortrolig med spillet, inden du sætter noget af reel værdi på højkant.

Spil på mobil og via Betfair app

Når man spiller hos Betfair Danmark på sin computer, skal man anvende NemID. Når man spiller på Betfair mobil, er NemID dog ikke nødvendigt. Her kan du nemlig spille på din mobil, Ipad eller tablet helt uden at anvende dit NemID.

Du kan spille på to forskellige måder, hvor den første er at hente den brugervenlige Betfair app ned til din iPhone eller iPad. Her skal du gå ind i din App Store (IOS enheder), hvor du kan hente Betfairs app. Har du en Android smartphone eller tablet, skal du gå til Betfair i din internetbrowser, hvor du kan hente Betfair app’en. Så er du klar til at tage Betfair med på farten.

Du kan naturligvis også spille uden at hente en Betfair app. I sådan et tilfælde skal du skrive www.betfair.dk ind i din browser på mobilen, og du er klar til at spille direkte fra din mobil, tablet eller Ipad.

Betfair mobil og app

Hold dig opdateret om Betfair

Vil du gerne vide, hvornår der kommer en ny kampagne hos Betfair? Eller hvornår der kommer nye bonustilbud?

Tilmelder du dig Betfairs nyhedsbrev, får du nyhederne leveret direkte i din indbakke. Desværre fyldes indbakken ofte med spam e-mails, og derfor kan du også holde dig opdateret hos Betfair direkte på hjemmesiden Betfair.dk og via de sociale medier.

 

Betfair logo

Betfairs hjemmeside

Du kan altid holde dig opdateret om Betfair ved at besøge deres hjemmeside. Under deres “Kampagne” sektion kan du læse om de seneste nye sportsbook bonustilbud og kampagner. Betfair opdaterer jævnligt deres side, og det er et plus, at de tilbyder deres kunder andre goder end blot en god velkomstbonus. Ønsker du at se de seneste bonustilbud og kampagner nu, kan du besøge Betfair her.

Følg Betfair på Twitter

Betfair Danmark har en Twitter-konto, men den er ikke særlig aktiv. Vi anbefaler i stedet, at du besøger den engelske udgave, der generelt har fokus på at levere indhold til deres sports platforme.

Hvis du ikke besøger Betfairs hjemmeside hver eneste dag, kan du altid følge dem på Twitter, hvor du kan få de seneste nyheder. Hvis du ikke vil gå glip af Betfairs nyhedsstrøm angående nye markeder og favorable odds, skal du blot gå ind på Betfairs Twitter-side og trykke “Følg”.

Følg Betfair på Facebook

Betfair Danmark har også en Facebook-side. Den er på dansk, men desværre opdateres den ikke nær så ofte, som man kunne ønske sig.

På den stilrene Betfair Facebook-side får du nyheder, men du kan også modtage eksklusive tilbud, deltage i fede konkurrencer og meget, meget mere. Du får del i nyhederne, når du besøger Betfairs Facebook-side og trykker på “Synes godt om”.

Kontakt Betfair kundeservice

Hvis du skulle få brug for hjælp, kan du kontakte Betfair via e-mail, telefon og live chat. Du kan for det meste få hjælp af en dansk medarbejder med mindre, du kontakter Betfair i aften- og nattetimerne.

Kontaktoplysningerne til Betfair er:

 • E-mail: Du kan skrive til Betfair via en e-mail blanket på deres hjemmeside. De garanterer svar indenfor fire timer.
 • Live chat: Linket til live chat findes på Betfairs support side. Den danske live chat kan benyttes mellem kl. 10.00 og 18:30. Den engelske del af deres kundesupport er åben døgnet rundt.
 • Telefon: 32 71 46 61 (dansk gratis nummer). Den danske support er åben i perioden 10.00-18.30.

En midlertidig Betfair konto

Når du har oprettet en spilkonto hos Betfair, bliver du bedt om at indsende dokumentation for din identitet såsom adresse, navn og personnummer.

Indtil Betfair har fået din identitet bekræftet, vil din spilkonto være underlagt visse begrænsninger:

 • Du kan ikke indbetales mere end 10.000 til din spilkonto.
 • Du kan ikke foretage udbetalinger fra din spilkonto.

Din midlertidige konto lukkes, hvis Betfair ikke kan bekræfte dine oplysninger, eller hvis den relevante dokumentation ikke er modtaget inden 30 dage efter din registrering.

Sådan verificerer du din spilkonto

For at du kan verificere din spilkonto, skal du sende en kopi af et dokument fra hver af de følgende kategorier:

 • Personlig identifikation (f.eks. pas eller kørekort).
 • Adresse-bekræftelse (f.eks. regning fra offentligt virksomhed eller kopi af kontoudtog).
 • Kilde til betalingsgodkendelse (f.eks. et kredit- eller betalingskort registreret på din Betfair-konto).

Du kan sende disse oplysninger til e-mailadressen: [email protected] eller via sikker uploader, som du finder under “Min konto”.

Betfair FAQ

✅ Har Betfair både en bookmaker og en exchange?

Ja, Betfair har både en normal bookmaker med odds boost og samtidigt en betting exchange hvor du kan handle med dine odds. Der findes en app til både sportsbooken og én til exchangen. Har du en konto med Betfair, fungerer kontoen hen over begge platforme samtidigt. Du skal altså ikke indsætte penge på både exchangen og sportsbooken.

✅ Har Betfair en app til deres sportsbook?

Ja, Betfair har deres helt egen bookmaker app, som giver dig samme muligheder som på desktop.

✅ Hvad kan jeg få i Betfair bonus?

Betfair tilbyder en gunstig indbetalings bonus til nye kunder. Du kan læse mere om den og Betfair promokode i vores anmeldelse.

 

Klar til at spille med din Betfair promokode?

Betfair har ikke den mest ekstravagante hjemmeside, men den er optimeret og funktionel til den bedste spiloplevelse.

Hos Betfair finder du mange konkurrencedygtige odds på det danske marked og et godt udvalg af live spil. Vil du have de højeste odds på markedet, kan du samtidig give dig i kast med den lidt udfordrende spillebørs. Samtidig tilbyder hjemmesiden ofte gode bonustilbud  til sine kunder gennem spændende kampagner.

Med det sagt skal du huske at tilmelde dig hos Betfair med vores Betfair promokode. Med denne promokode får du 1.000 kroner i bonus til Betfair Sportsbook. Regler og vilkår gælder +18...

Betfair

80/100
 • Lovlig bookmaker i DK
 • Verificeret juni 28, 2022

7 november 2021

Sidst opdateret: for 4 timer siden

18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening