Betfair Promokode

Betfair byder både på en bookmaker og en spillebørs, hvor du får nogle af de bedste odds i Danmark. Opret din konto allerede i dag og hent en Betfair velkomstbonus på 1.000 kroner på Sportsbook med vores Betfair promokode.

Betfair
100% BONUS OP TIL 1.000KR
Denmark

Validated for

Denmark

on 2/10/2023

  Eksklusivt til nye spillere. Min. overførsel 100 kr. Indbetaling og bonus skal gennemspilles 8 gange. Spil skal placeres på Sportsbook og til min. odds 1.95. Bonus er gyldig i 90 dage. Klik her for fulde vilkår og betingelser.

  Betfair velkomstbonus 2023

  Din velkomstbonus kan du bruge på tværs af alle sportsgrene og både normal sportsbook samt livespil hos Betfair. Her spiller du på kampene, mens de er i gang.

  Betfair promokode
  🏆  PromokodeZSKW02
  ✔️  Betfair sport bonus100% op til 1000 kroner
  ⚽  Minimum indbetaling100 kroner
  🔁  Omsætningskrav8 x bonus + indbetaling
  🔥  Udløb90 dage

  *Eksklusivt til nye spillere. Min. overførsel 100 kr. Indbetaling og bonus skal gennemspilles 8 gange. Spil skal placeres på Sportsbook og til min. odds 1.95. Bonus er gyldig i 90 dage. Klik her for fulde vilkår og betingelser.

  Min. 18/21 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS.nu. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk
  Betfair Bonus

  Lav et Betfair login med vores Betfair promokode

  Kampagnekode.org har sat sig for at teste bookmakerne på det danske marked, og denne gang er turen kommet til Betfair. Du lavet nemt et Betfair login på få minutter ved at følge trinende nedenfor:

  • Besøg Betfair her* og tryk “tilmeld dig nu”.
  • Opret din spilkonto med din Betfair promokode.
  • Indbetal et beløb mellem 100 – 1.000 kroner og få din Betfair bonus.

  Regler og vilkår for din Betfair bonus

  Når du opretter din konto, bliver du spurgt efter en Betfair kampagnekode. Her kan du anvende vores kampagnekode, også kaldet Betfair promokode, som giver op til 1.000 kroner i bonus. Denne Betfair velkomstbonus gælder kun for nye kunder fra Danmark, og man skal være over 18 år for at benytte promokoden.

  Bemærk, at det kun er indbetalinger foretaget med kort eller Paypal, der kvalificerer dig til kampagnen og udløser din velkomstbonus.

  Gennemspilskravet for bonussen er 8 gange værdien af bonus og indskud på Betfair Sportsbook, og kravet skal være opfyldt inden 90 dage. Hvis du indsætter 500 kroner og får 500 kroner i bonus, skal du altså omsætte for 8.000 kroner (500 + 500 x 8).

  De spil, du vælger at spille på, skal som minimum have odds 1.95 for at tælle med i gennemspilningen. Herefter kan du uden problemer udbetale dine gevinster.

  Eksklusive bonustilbud og kampagner

  Du kan som sagt få en god velkomsttilbud med vores Betfair promokode, men du kan også modtage et væld af andre fordelagtige kampagnetilbud.

  Du kan se deres forskellige bonus- og kampagnetilbud på Betfairs hjemmeside. Det varierer, hvilke kampagner der er tilgængelige, men herunder gennemgår vi nogle af de mest gængse kampagner hos Betfair. Betfair tilbyder yderligere masser af odds boost samt deres funktion “Acca edge”, hvor du kan få forskring på din akkumulator.

  Betfair odds og sportsgrene

  Da Betfair både er en almindelig bookmaker og en spillebørs, så kan du altid finde noget at spille på.

  Ved Betfair kan du i alt spille på 30 forskellige sportsgrene, og de mest populære sportsgrene er:

  • Fodbold
  • Tennis
  • Basketball
  • Håndbold
  • Amerikansk fodbold
  • Baseball
  • Ishockey
  • Golf
  • Cykelløb.

  Udover de populære sportsgrene kan du også finde betting odds på dart, fantasy football og mange flere sportsgrene. Den største sportsgren er uden tvivl fodbold, og her finder du et bredt udvalg af forskellige spiltyper på de enkelte kampe. Det er samtidigt muligt at spille på odds på kampe i de lavere rangerende ligaer.

  Under hver kamp i den valgte sportsgren er der forskellige spiltyper, du kan vælge imellem. Nogle af de mest populære spil er: hvem vinder første halvleg, hvilket hold scorer først 1, 2 eller 3 mål, over/under mål/point, handicap spil, flest gule kort og antal hjørnespark. Udvalget af væddemål til den enkelte kamp afhænger naturligvis af, hvor populær kampen er.

  Min. 18/21 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS.nu. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk
  Betfair sports odds

  Bookmaker og spillebørs

  De fleste kender til de traditionelle danske bookmakere, hvor man skal bestemme sig for, om et odds er godt nok til at spille. Ved Betfair Sportsbook finder du en almindelig bookmaker, hvor du kan købe spil til det odds, der figurerer ved virksomheden. Her fungerer spillet på samme måde som ved andre bookmakere, eksempelvis Unibet og bet365.

  Ved Betfair får du også en spillebørs, hvilket på engelsk hedder betting exchange. Det er måske ikke alle, som kender til spillebørser, og hvad det går ud på. I bund og grund går en spillebørs ud på, at du spiller mod andre spillere.

  Det er altså spillerne, som køber og udbyder oddsene på Betfair Spillebørs. Det betyder, at du finder de absolut bedste odds på markedet på Betfair spillebørs, da der ikke sidder en bookmaker bagved og skummer fløden.

  Hvem er Betfair?

  Betfair er en britisk spiloperatør, der så dagens lys i 2000. Stifterne af selskabet var Andrew Black og Edward Wray.

  Betfair startede med at tilbyde en spillebørs, hvor kunderne selv sætter oddsene på begivenhederne og spiller imod hinanden. En betting-type der er meget populær hos erfarne og professionelle betting-folk.

  For at imødekomme de mindre erfarne betting-entusiaster har Betfair lanceret en traditionel sportsbook. Her sætter Betfair oddsene, og som medlem spiller man imod Betfair.

  Den 1. februar 2016 fusionerede irske Paddy Power og Betfair, og sammen er de nu det største børsnoterede gamblingselskab i verden.

  Spil på mobil og via Betfair app

  Når man spiller hos Betfair Danmark på sin computer, skal man anvende NemID. Når man spiller på Betfair mobil, er NemID dog ikke nødvendigt. Her kan du nemlig spille på din mobil, Ipad eller tablet helt uden at anvende dit NemID.

  Du kan spille på to forskellige måder, hvor den første er at hente den brugervenlige Betfair app ned til din iPhone eller iPad. Her skal du gå ind i din App Store (IOS enheder), hvor du kan hente Betfairs app. Har du en Android smartphone eller tablet, skal du gå til Betfair i din internetbrowser, hvor du kan hente Betfair app’en. Så er du klar til at tage Betfair med på farten.

  Du kan naturligvis også spille uden at hente en Betfair app. I sådan et tilfælde skal du skrive www.betfair.dk ind i din browser på mobilen, og du er klar til at spille direkte fra din mobil, tablet eller Ipad.

  Ind- og udbetaling hos Betfair

  For at modtage din velkomstbonus og for at kunne spille om penge ved Betfair, skal du først indsætte penge på din konto. Betfair stiller de vigtigste betalingsmuligheder til din rådighed herunder de mest almindelige metoder:

  • Visa Electron, VISA, VISA Dankort
  • MasterCard, Maestro
  • Neteller, Skrill, PayPal, Paysafecard
  • Bankoverførsel.

  Så snart du får dine første gevinster, har du muligheden for at udbetale penge til din bankkonto.  Du kan dog kun foretage udbetalinger ved hjælp af de metoder, du tidligere har brugt ved indbetaling. Hvis du vælger at anvende Skrill eller Neteller, vil dine penge blive overført til din bankkonto i løbet af 24 timer. Vælger du kreditkort eller bankoverførsel som betalingsmetode, vil pengene blive indsat på din bankspilkonto mellem 2-5 arbejdsdage efter. Bemærk, at du skal betale et gebyr på 100 kroner, hvis du foretager en udbetaling via bankoverførsel.

  Kontakt Betfair kundeservice

  Hvis du skulle få brug for hjælp, kan du kontakte Betfair via e-mail, telefon og live chat. Du kan for det meste få hjælp af en dansk medarbejder med mindre, du kontakter Betfair i aften- og nattetimerne.

  Kontaktoplysningerne til Betfair er:

  • E-mail: Du kan skrive til Betfair via en e-mail blanket på deres hjemmeside. De garanterer svar indenfor fire timer.
  • Live chat: Linket til live chat findes på Betfairs support side. Den danske live chat kan benyttes mellem kl. 10.00 og 18:30. Den engelske del af deres kundesupport er åben døgnet rundt.
  • Telefon: 32 71 46 61 (dansk gratis nummer). Den danske support er åben i perioden 10.00-18.30.

  Betfair FAQ

  Ja, Betfair har både en normal bookmaker med odds boost og samtidigt en betting exchange hvor du kan handle med dine odds. Der findes en app til både sportsbooken og én til exchangen. Har du en konto med Betfair, fungerer kontoen hen over begge platforme samtidigt. Du skal altså ikke indsætte penge på både exchangen og sportsbooken.

  Ja, Betfair har deres helt egen bookmaker app, som giver dig samme muligheder som på desktop.

  Betfair tilbyder en gunstig indbetalings bonus til nye kunder. Du kan læse mere om den og Betfair promokode i vores anmeldelse.

  Klar til at spille med din Betfair promokode?

  Betfair har ikke den mest ekstravagante hjemmeside, men den er optimeret og funktionel til den bedste spiloplevelse.

  Hos Betfair finder du mange konkurrencedygtige odds på det danske marked og et godt udvalg af live spil. Vil du have de højeste odds på markedet, kan du samtidig give dig i kast med den lidt udfordrende spillebørs. Samtidig tilbyder hjemmesiden ofte gode bonustilbud  til sine kunder gennem spændende kampagner.

  Med det sagt skal du huske at tilmelde dig hos Betfair med vores Betfair promokode. Med denne promokode får du 1.000 kroner i bonus til Betfair Sportsbook.

  Se, hvad andre licenserede operatører tilbyder:

  0 articles