Spil ansvarligt

Vores mission er at gøre online sports betting og online spil både underholdende, gennemskueligt og fair. Det er vigtigt for os, at alle vores brugere spiller ansvarligt. Vores strategi og tilgang er baseret på vores kerneværdier, og vi har en klar målsætning om ikke at facilitere uansvarlig spilleadfærd, hvidvask eller lignende. Online spil er en meget populær form for underholdning, men kan desværre blive et problem for nogen. Vi anerkender, at vi har et ansvar for, at online spil forbliver underholdende. Vi støtter op om ansvarligt spil, og derfor vil du også kunne finde links på denne side, der henviser til danske centre for spilafhængighed, selvudelukkelse, professionel rådgivning såvel som yderligere brugbare informationer.

Aldersgrænse

Det er ikke lovligt for personer under 18 år at deltage i nogen former for hasardspil.

Den Danske Spillemyndigheds hjælpelinje

Hvis du mener, at du måske kan være afhængig af spil, anbefaler vi, at du ringer til den Danske Spillemyndigheds hjælpelinje, StopSpillet, hvor du kan få helt gratis rådgivning. Du får her mulighed for at tale med en professionel rådgiver, eller, hvis nødvendigt, gratis adgang til behandling af din spilafhængighed.

Du kan kontakte StopSpillet på følgende telefonnummer: 70 22 28 25.

Danske behandlingscentre for spilafhængighed

Du kan altid kontakte de danske behandlingscentre for spilafhængighed, hvis du mener, at du kunne have et problematisk forhold til spil. Behandlingen er gratis. Du finder en oversigt over alle danske behandlingscentre her:

Oversigt over danske behandlingscentre for spilafhængighed

Registret for selvudelukkelse

Du kan altid registrere dig i det danske register ROFUS, hvis du ønsker frivilligt at udelukke dig selv fra online spil. Det er Spillemyndighedens Register Over Frivilligt Udelukkede Spillere, der enten midlertidigt eller permanent har udelukket sig selv fra at deltage i nogen former for online spil. Du kan ligeledes teste din egen spilafhængighed i ROFUS.

Hvis du ønsker at registrere dig selv i ROFUS, kan du gøre det her.

Hvornår bør du være opmærksom?

Du bør især være opmærksom på, hvis du oplever, at du har svært ved at styre din økonomi – det kan være et tegn på, at du har fået et urealistisk og forvrænget forhold til det at spille.

En afhængighed kan også dække over et helt andet problem, for eksempel tabet af en ven eller partner eller traumer fra barndommen, som den ramte forsøger at abstrahere sig fra gennem spil.

Heldigvis er der hjælp og information at hente på flere forskellige sider på nettet. Her er nogle af dem:

App hjælper med kontrol af spil

Spillemyndigheden har også udviklet en app, der er meget behjælpelig i forbindelse med spilafhængighed.

Ud fra en specielt designet test på ni spørgsmål, kan du finde ud af, om du er i farezonen for at udvikle en spilafhængighed, og hvis det er tilfældet, tilbyder appen flere metoder, der kan hjælpe dig. Den indeholder også henvisninger til fysiske steder, hvor du kan søge støtte.

Du kan finde mere information om app’en på: Spillemyndigheden.dk

Spil er underholdning, og det skal det blive ved med at være. Spil ansvarligt! Og vær altid opmærksom på, om dit spil er gået for vidt.