Odds Tips

Denmark

Lovlige bookmakere i Danmark

Betroet af brugerne

Opdatere på

Odds tips på nettet kan være en jungle at navigere i. Der findes utroligt mange sider og mennesker der ligger spiltips ud på nettet og sociale medier, men hvem kan deres kram og hvem kan man stole på? Det er de færreste såkaldte tipstere der rent faktisk vinder på den lange bane og du kan hurtigt tabe en masse penge i din jagt på gode odds forslag. Vi skal nok komme til listen af gode odds sider, men først præsenterer vi dig en række af ting du kan kan kigge efter, når du skal finde en troværdig side med odds råd:

Odds tips guideRåd
✅ Kan du finde tidligere resultater på odds siden?Hvis man skal kunne have tiltro til en sides odds tips, så må man kunne verificere om de har skabt overskud over det sidste hele til halve år.
✅ Findes der kontakt information på siden?Hvis man ikke kan komme i kontakt og få svar på sine eventuelle spørgsmål fra odds siden, virker den ikke troværdig.
✅ Modtager du dine spiltips i ordentlig tid?Du skal selvfølgeligt modtage dine spiltips i ordentlig tid og helst på samme tid hver dag, så du ved hvad du kan regne med.
✅ Er spilforslagene ensartede?Det er godt at se, hvis tipsteren har en eller anden form for strategi med sine odds tips.
✅ Less is moreModtager du for mange tips og er det svært at følge med? Kvalitet er altid bedre end kvantitet. Det vidner om tålmodighed og fokus fra tipsteren.

Hvis din odds tips side linger noget møg og du du ikke føler at du modtager nogen form for ordentlig kommunikation fra sitet eller tipsteren selv, er det et stort tegn på at der ikke er styr på tingene. Der findes så mange fisk derude der lover dig guld og grønne skove, men sandheden er, at det er svært at vinde på odds i det lange løb. 

Football tips

Hvad kan jeg tjene på odds tips?

Faktisk er det sådan at kun ca. 3% af alle dem der spiller på fodbold odds, vinder penge i det lange løb. Og kun meget få vinder mere end 10% af det de omsætter for. Det er selvfølgeligt tilladt at spille for sjov for og for hyggens skyld, men hvis du skal vinde på den lange bane, bliver du nød til at arbejde med dine strategier og dit mindset.

I DR´s program Gambler, hører man om 6 unge mænd der alle beskæftiger sig, eller har beskæftiget sig med spil. Nogle har formået at skabe sig en formue gennem poker og fodbold, mens andre er, eller har været ludomaner. Det er to ting hér, der er vigtige at forstå.

  1. Folk der spiller for (for) mange penge taler ofte om deres vinderkuponer, men ikke om deres tabene kuponer.
  2. De folk som tjener penge på betting og poker har en evne og disciplin, som kun ganske få mennesker har. De har ofte arbejdet rigtigt hårdt med at forstå præmisserne for odds eller poker og arbejdet med deres mindset.

Bare fordi der er nem tilgang til odds via din telefon og med forskellige betalingsformer på nettet, betyder det ikke at det er nemt at slå markedet. Tværtimod. Det er omvendt nem adgang til at tabe hurtige penge, hvis du ikke følger rådene nedenfor. Men hvis du gør, så skal du være rigtigt glad hvis du kan lave 5-10% af det du har spillet for. Bare husk at det kræver hårdt arbejde og en ståldisciplin.

Husk, mens du søger råd og tips, tilbyder platforme som Nordicbet og Betsson et kontrolleret miljø, hvor du kan anvende disse strategier. De giver også mulighed for at spore din væddemålshistorik, hvilket er afgørende for at evaluere din succes og forfine din væddemålstilgang over tid.

1: Hav nogle rammer og strategier for dine odds tips

Sørg for at sætte nogle rammer for dit spil. Hvis du tillader dig selv at bette på alle ligaer og alle markeder, mister du hurtigt fokus. Less is more. Find din niche og gå grundigt til værks. Undertegnede spiller for eksempel kun på de 8 bedste ligaer i Europæisk fodbold og kun på top 4 holdene. Det er de bedste hold med de bedste spillere og derfor de hold vi kender bedst. Dette er en kæmpe fordel. På en uge uden Champions League fodbold har du nu maksimalt kun 10-12 kampe at tage stilling til.

Hvilke strategier du vil anvende er jo helt op til dig. De fleste har nogle markeder hvor de klarer sig bedre end andre og det er nok hér man skal specialisere sig. Men hvad kunne en odds strategi være? Hvis spiller tophold i de bedste ligaer kunne du bruge følgende simple strategier. Det er ofte de simple ting i betting der virker.

  • Spil et hjemmehold til at vinde -1 asian handicap mål. Dette betyder, at hvis it hold vinder med ét mål, så taber du ikke, du får din indsats retur. Vinder de med 2 mål vinder du det fulde beløb. Uafgjort er en tabt odds kupon.
  • Spil et hjemmehold til at vinde -1.5 asian handicap mål. Dette betyder, at dit hold nu skal vinde med minimum 2 overskydende mål. Dette kunne være Man C eller PSV hjemme mod et hold fra midt i tabellen.
  • Spil et hjemmehold til at vinde og begge hold scorer. Normalt har vi vinder odds på hjemmebane for disse hold på ca. 1.2 – 1.3. Men kan du finde en underdog der kan prikke en enkelt kasse ind, mens favoriten stadig vinder, kan du booste dine odds helt op til 2.3 – 2.7.

2: Afsæt et bestemt beløb til din betting

Når du spiller på fodbold tips, er det vigtigt at du sætter et bestemt beløb af som du kan tillade dig at tabe. Vurdér at pengene er brugt, så du ikke skal bekymre dig for meget, hvis det ikke går som planlagt.

Det er vigtigt at du deler de penge du har til rådighed op i 50 eller 100 dele og kun bruger 1-2% af den samlede pulje per gang. Ved kun at bruge en lille bid af gangen beskytter du din bank. Hvis du fordobler eller halverer din betting bank kan du så samtidigt fordoble eller halvere stakes, så du hele tiden er sikret.

3: Vær tålmodig

Hvis du kan mærke at du har en evig trang til at spille og absolut skal have suset hvér eneste dag, så kommer du ingen vegne med din betting rent profit mæssigt. I dette tilfælde, er det din lyst der styrer din betting aktivitet og ikke de tilbud du får fra markedet. Det er et absolut must, at du kan vente og udvise disciplin og tålmodighed, indtil markedet tilbyder dig de rette muligheder og odds.

4: Sørg for at spille med betvalue

Hvad er betvalue? Betvalue betyder, at du får højere odds end statistikken foreskriver. Statistik kan konverteres til odds. Lad os sige at du har et hold der har vunder 50% af deres kampe på hjemmebane. Dette burde udmynte sig i odds 2.0 hos bookmakerne. Hvis du kan få odds 2.1 så har du betvalue. Du får altså mere tilbage fra bookmakeren hvis du vinder, end du statistisk burde have.

Nu skal man altid kigge på hvem dette hold møder og eksemplet ovenfor er ganske simpelt. Du kan sagtens gå endnu videre i din analyse af og kigge på for eksempel form, skadeslisten for truppen og andre ting, der kan be- eller afkræfte om du synes et bet har value. Det er emed andre ord ikke en eksakt videnskab, da man kan lægge faktorer til og trække faktorer fra.

Vinder jeg så altid når jeg har value? Nej, det gør du ikke. Men spiller du med konstant value, vil du på den lange bane tjene penge på dine odds tips. Det kræver at du spiller rigtigt mange spil, hvor du vil opleve det man kalder varians. Altså at du har gode og dårlige perioder. Men jo flere spil du spiller, jo mere vil du opleve at valuen træder i kraft og giver dig et overskud, som ligger tættere og tættere på den average value du har spillet med.

Football stadium

Liste over gode sider der tilbyder odds tips

Nedenfor, kan du se vores liste over de sider vi mener kan deres kram på odds markedet.

  • His Spilxperten.com finder du talrige godkendte tipstere med alen lange track records for gode resultater.
  • Også tipsbladet har deres daglige spiltips, som er værd at holde øje med.

Odds tips FAQ

Odds tips er betegnelsen for tips på sport som du enten kan få gratis eller betale for på forskellige hjemmesider eller sociale medier.

Det er rigtigt svært at finde pålidelige odds tips. Lav din research grundigt og vær sikker på, at tipsteren ligger sine resultater op løbende så du kan vurdere hans/hendes indsats.

Læs også vores artikel om Over 2.5 mål tips.