Cashpoint Anmeldelse

Anmeldt på

Valideret på

13 jun 2024

Få 100% i velkomstbonus op til 500 kroner
Denmark

Valid in

Denmark
Besøg Cashpoint
   18 + | Regler og vilkår gælder | Spil for 500 kr. og få et 500 kr. freebet | Kun det første væddemål på mindst 100 kr.tæIler med i kampagnen. | Spilkuponen skal være på samlet min. odds 1,80 for at tælle med i kampagnen.Man kan maksimalt modtage ét freebet á op til 500 kr. | Freebet er kun tilgængelig på kundekontoen inden for 24 timer, efter den tilsvarende kupon, der udløser freebet, er blevet afgjort. Man kan maksimalt modtage ét freebet á op til 500 kr. | Freebet skal bruges inden for 30 dage. | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).

   Hvis du skal klædes på til at blive ekspert på Cashpoint, så er du kommet til det rette sted. I denne Cashpoint anmeldelse gennemgår vi alt, der er værd at vide. Læs om deres Cashpoint velkomstbonus og om den kræver en Cashpoint bonuskode, Cashpoint odds og udvalget af Cashpoint sportsspil, om der er en Cashpoint app og meget mere om Cashpoint DK.

   Cashpoint Velkomstbonus

   Nye spillere kan få en Cashpoint bonus på mellem 100-500 kroner. Denne Cashpoint bonus kommer i form af et eller flere free bets alt efter, hvor meget du vælger at sætte ind, og kræver ikke en Cashpoint bonuskode.

   Indsætter du 100 kroner, som er minimum for at kvalificere dig til deres Cashpoint velkomstbonus. Hvad angår Cashpoint bonuskoden, bonuskode er ikke nødvendig for at gøre krav på dette tilbud.

   Herefter modtager du et enkelt freebet på 100 kroner i Cashpoint bonus. Indsætter du mere end det, ser din Cashpoint velkomstbonus ud som følger:

   • Indbetal 100 kroner – modtag et 100 kroner Cashpoint freebet
   • Indbetal 200 kroner – modtag 100 kr. i uge 1 + 100 kr. i uge 2.
   • Indbetal 300 kroner – modtag 100 kr. i uge 1 + 100 kr. i uge 2 + 100 kr. i uge 3.
   • Indbetal 400 kroner – modtag 100 kr. i uge 1 + 100 kr. i uge 2 + 100 kr. i uge 3. + 100 kr. i uge 4.
   • Indbetal 500 kroner – modtag 100 kr. i uge 1 + 100 kr. i uge 2 + 100 kr. i uge 3. + 100 kr. i uge 4 + 100 kr. i uge 5.

   Du har altså meget frie rammer til selv at bestemme, hvor stor eller lille en Cashpoint bonus, du vil modtage – bare husk at Cashpoint bonuskode ikke er nødvendig.

   Cashpoint Velkomstbonus

   Cashpoint Bonus Regler og Vilkår

   Først og fremmest skal du altså være obs på, at du først skal aktivere din Cashpoint velkomstbonus uden Cashpoint bonuskode, du vil modtage pr. mail, hvis du takker ja til at modtage deres velkomsttilbud. Derudover er der en række Cashpoint regler og vilkår, du skal opfylde for at modtage din bonus og spille den fri. Vi ser på disse Cashpoint regler her.

   Først og fremmest skal din Cashpoint DK konto være verificeret med NemID, og du skal være tilmeldt Cashpoints nyhedsbrev.

   Når det gælder selve frispilningen af din Cashpoint velkomstbonus, skal hver af dine spillekuponer á 100 kroner bestå af mindst 2 væddemål, og minimum oddset skal være 1,50 eller derover for at tælle med i frispilningen. Hvert freebet er desuden kun tilgængeligt i 7 dage.

   Du kan ikke bruge dit Cashpoint freebet på systemvæddemål eller flervejsspil, ligesom du ikke kan spille på to modsatrettede udfald. Du kan heller ikke spille med boostede odds.

   Vinder du på dit væddemål, beholder du gevinsten; ikke indsatsen. Lad os sige, du eksempelvis sætter 100 kroner ind og modtager 100 kr. i freebet, som du bruger på en kupon til odds 1,80. Væddemålet går hjem, og du modtager derfor 80 kroner (100 x 1,8 – indsatsen på 100 kr.) på din konto.

   Den sidste af de aktuelle Cashpoint regler vi har taget med, er, at der ikke er nogle omsætningskrav på dine eventuelle gevinster fra din Cashpoint bonus. Du kan altså frit gøre med dem, hvad du vil.

   Vi opfordrer til, at du læser de fulde Cashpoint regler igennem, før du takker ja til deres Cashpoint velkomstbonus og forsøger at spille den fri.

   Cashpoint Kampagner

   Cashpoint er ikke blot generøse med en Cashpoint bonus til nye spillere – de er også flittige til at lancere Cashpoint kampagner til eksisterende spillere. Der er mange forskellige typer Cashpoint kampagner, og de kan komme i forbindelse med alt fra store slutrunder eller sportsbegivenheder eller bare ud af det blå.

   To eksempler på aktuelle Cashpoint kampagner er boostede odds og +30%.

   Med førstnævnte stiver Cashpoint DK dagligt odds på udvalgte kampe, så det er bare med at tjekke dagens menu ud og se, om der er en kamp, der smager.

   Med +30% kan du ved at kombinere væddemål modtage helt op til 30% forhøjede odds. Eksempelvis giver et 3-dobbelt kombinationsvæddemål 3% boostede odds hvis du benytter dig af Cashpoint live odds.

   Du kan altid se aktuelle Cashpoint kampagner ved at klikke på fanen i venstre side med samme navn: “Cashpoint kampagner”.

   Cashpoint Odds og Live Odds

   Lad os så se, hvilke Cashpoint odds og Cashpoint live odds, man kan bruge sin bonus – og forhåbentlig gevinster – på.

   Cashpoint odds oversigten byder på 36 forskellige kategorier af spilmarkeder. Her er Cashpoint DK rigtig godt med sammenlignet med det generelle marked.

   Med så bredt et udvalg af Cashpoint betting er der selvfølgelig alle de mest populære Cashpoint betting markeder såsom fodbold, cykling, Formel 1, boksning, NBA, NFL etc.

   Ikke blot er spiludvalget bredt, der er også rigeligt med forskellige Cashpoint odds at kaste sig ud i. Klassikere som 1X2 er der selvfølgelig, men der er også en masse specialspil såsom målscorer, kort, h2h og så selvfølgelig mulighederne, vi tidligere beskrev for at booste sine Cashpoint odds. Der er selvfølgelig også andre Cashpoint betting muligheder såsom “cashout”, hvor man kan afslutte sine væddemål før tid.

   Vi bemærkede dog fraværet af en “specials” eller “andet” kategori blandt det ellers store udvalg af Cashpoint sportsspil. Hos mange bookmakere kan man spille på eksempelvis politiske valg eller kulturbegivenheder som Melodi Grand Prix. Det er dog ikke tilfældet hos Cashpoint, og det håber vi at komme til at se med tiden.

   En særlig del af Cashpoint DK, som fortjener lidt ekstra omtale, er Cashpoint live odds. Med Cashpoint live odds får du mulighed for at spille på kampene, mens de finder sted. Det kan give lidt lir til en ellers halvkedelig fodboldkamp.

   Også inden for Cashpoint live odds er der et stort spiludvalg. Spil på resultatet, over/under, første til at score, halvleg/fuldtid og en bunke andre Cashpoint betting muligheder. Med Cashpoint live odds vil du næppe stå og mangle en spilmulighed.

   Cashpoint odds

   Cashpoint App

   Det er selvfølgelig muligt at tilgå Cashpoint via mobilen. Desværre er det endnu ikke muligt at gøre det via en Cashpoint app.

   Cashpoint er ikke en af de ældste bookmakere på markedet, så der skal forklaringen findes. I hvert fald er der i skrivende stund hverken en Cashpoint app Android eller Cashpoint app iOS. Det er selvfølgelig ærgerligt og noget, vi håber at få at se inden længe. Det er dog en trøst, at Cashpoint mobil fungerer ganske fint.

   Cashpoint Kontakt og Kundeservice

   Skal du have Cashpoint kontakt, sker det til Cashpoint kundeservice, som står klar til at hjælpe med stort og småt.

   Du kan skabe Cashpoint kontakt via både telefon, email og live chat, og det er faktisk relativt sjældent, at alle tre muligheder foreligger.

   Ønsker du telefonisk Cashpoint kontakt, kan du ringe på 8071 2225. Ønsker du Cashpoint kontakt på skrift, kan du skrive til [email protected] eller til deres live chat, som du finder på hjemmesiden.

   Cashpoint kundeservice har åbent hver dag i tidsrummet 11-21.

   Cashpoint Udbetaling

   Skal du foretage en Cashpoint udbetaling eller indbetaling, kan du gøre det via følgende betalingsmidler:

   • VISA
   • MasterCard
   • Neteller
   • PayPal
   • Skrill
   • Skrill Diners
   • Bankoverførsel
   • SOFORT
   • Paysafecard.

   Alle Cashpoint udbetaling- og indbetalinger er gebyrfri, men vær obs på et par ting. Først og fremmest skal din Cashpoint udbetaling ske via samme betalingsmiddel, som du indbetalte med.

   Derudover kan behandlingstiden på en Cashpoint udbetaling variere alt efter, hvad du benytter dig af. Endelig kan visse betalingsmidler forhindre muligheden for at få en Cashpoint velkomstbonus.

   BetalingsmetoderVarighed
   Visa1-2 dage
   Master Card1-2 dage
   NETELLER2-3 dage
   PayPal1-2 dage
   Skrill1-2 dage
   Paysafecard1-2 dage
   Bankoverførsel1-2 dage
   SOFORT1-2 dage

   Flere anmeldelser at læse: Bet25 Bonuskode og Expekt sport bonus anmeldelse.

   Cashpoint Anmeldelse FAQ

   Til slut ser vi på et par ofte stillede spørgsmål til vores Cashpoint anmeldelse.

   Nej. Cashpoint bonuskode er ikke nødvendig for at gøre krav på dette tilbud.

   Du kan komme i kontakt med Cashpoint kundeservice via både telefon, mail og live chat. Læs hvordan i vores afsnit om Cashpoint kundeservice.

   Udvalget af Cashpoint sportsspil er rigtig stort med 36 forskellige kategorier af Cashpoint odds, hvilket er over gennemsnittet.

   Samlet Cashpoint Anmeldelse

   Lad os opsummere det samlede indtryk i vores Cashpoint anmeldelse.

   Cashpoint anmeldelseCashpoint logo
   🏆 Cashpoint velkomstbonus9/10
   ✔️ Cashpoint kampagner8/10
   ⚽ Cashpoint odds9/10
   ✨ Cashpoint live odds8/10
   📞 Cashpoint app mobile –
   💬 Cashpoint kundeservice8/10
   💳 Cashpoint udbetaling8/10
   🔥 Samlet Cashpoint anmeldelse8/10

   Et par ting, der trækker ned i vores Cashpoint anmeldelse, er først og fremmest fraværet af en Cashpoint app. Derudover er deres Cashpoint betting udvalg stort, men vi savner muligheden for at spille på specials. Så selvom Cashpoint ikke blander sig med toppen af de bedste bookmakere i Danmark, så er de stadig rigtigt godt med, specielt på kampagnefronten.

   Til gengæld er der langt flere ting, der trækker op i vores Cashpoint anmeldelse. Et er deres Cashpoint bonus, som giver spillere stort fleksibilitet ift. hvor meget, de ønsker i bonus. Et andet er det store udvalg Cashpoint af Cashpoint sportsspil med hele 36 kategorier.

   Et andet aspekt, der trækker gevaldigt op i vores Cashpoint anmeldelse, er deres Cashpoint kundeservice, som kan træffes via både telefon, mail og live chat og som i øvrigt er yderst kompetent.