Om Kampagnekode.org

På kampagne.org er vores agenda at autorisere spillerne. Det vil sige, at vi gerne vil tage noget af den magt, som bookmakerne har, og i stedet placere den hos brugerne.

Det gør vi på følgende måde: Vi finder og forhandler os frem til de bonuskoder og bonusser, der er de mest fordelagtige for spillerne. Har man fundet frem til en god bonus, der ikke blot er høj, men også findes hos en bookmaker, der passer til ens behov, er man nemlig godt rustet til at spille og måske forskyde magtbalancen mellem spiller og bookmaker en smule.

Baseret på vores egen research og erfaring, men også på interviews med brugere om deres oplevelser hos de forskellige bookmakere, synes vi selv, at vi har godt styr på fordele og ulemper hos bet365, Unibet, LeoVegas og alle de andre i den store masse af spiludbydere.

Bookmakere har generelt en enorm magt over spillerne, fordi de selv sætter reglerne for spillene og de bonusser, som de tilbyder. Hvis du er sikker på, at du har en god bonus i ryggen, og du i øvrigt har sat dig grundigt ind i din bookmakers regler og krav til gennemspilning og indløsning af bonussen, kan det at spille blive en langt bedre oplevelse, hvor det er dig som spiller, der sidder i førersædet.

Hvordan arbejder vi?

Vores strategi er at forhandle med bookmakerne for at få de bedste bonusser til vores brugere. Dette indebærer et samarbejde mellem os og de bookmakere, vi vælger at præsentere på vores side. Kodeordet her er netop vælger.

Vi indgår udelukkende samarbejder med selskaber, vi selv har afprøvet og kan stå inde for. På den måde forsøger vi at forhindre, at der opstår situationer, hvor vores brugere føler sig snydt eller misledt.

Hvis personer på vores opfordring vælger at blive kunder hos en bookmaker, bliver vi belønnet af bookmakeren i form af et honorar. Denne fremgangsmåde kaldes affiliate marketing og er en meget brugt marketingstrategi, fordi alle involverede parter har gavn af den:

  • Annoncøren (bookmakeren) gør sig synlig for den målgruppe, den gerne vil nå,
  • Affiliate-partneren (kampagnekode.org) tjener penge, når den sender trafik i annoncørens retning
  • Brugeren (dig) får den information, hun eller han har brug for uden at være tvunget til at levere noget til gengæld.

På kampagnekode.org er vi selv lidt bidt af betting, og vi ønsker at gøre vores brugere kompetente til at udnytte bookmakernes tilbud så godt, som det er muligt. Det, håber vi, er lykkes.

Har du spørgsmål til vores arbejde, er du velkommen til at kontakte os.