Om Kampagnekode.org

På kampagnekode.org er vores agenda at autorisere spillerne. Det vil sige, at vi gerne vil tage noget af den magt, som bookmakerne har, og i stedet placere den hos brugerne.

Det gør vi på følgende måde: Vi finder og forhandler os frem til de bonuskoder og bonusser, der er de mest fordelagtige for spillerne. Har man fundet frem til en attraktiv bonus hos en bookmaker, der passer til ens behov, er man nemlig godt rustet til at spille og måske forskyde magtbalancen mellem spiller og bookmaker en smule.

Baseret på vores egen research og erfaring samt på interviews med brugere om deres oplevelser hos de forskellige bookmakere, er vi i stand til at vurdere og videreformidle fordele og ulemper hos bet365, Unibet, LeoVegas og alle de andre i den store masse af spiludbydere.

Bookmakere har generelt en enorm magt over spillerne, fordi de selv sætter reglerne for spillene og de bonusser, som de tilbyder. Men den skrappe konkurrence på markedet har rykket ved magtforholdet mellem bookmaker og spiller.

Hvis du laver din research og sætter dig ind i markedet, kan det at spille blive en langt bedre oplevelse, hvor det er dig som spiller, der sidder i førersædet.

Hvordan arbejder vi?

Vores strategi er at forhandle med bookmakerne for at få de bedste bonusser til vores brugere. Dette indebærer et samarbejde mellem os og de bookmakere, vi vælger at præsentere på vores side. Kodeordet her er netop vælger.

Vi indgår udelukkende samarbejder med selskaber, vi selv har afprøvet og kan stå inde for. På den måde forsøger vi at forhindre, at der opstår situationer, hvor vores brugere føler sig snydt eller misledt.

Hvis personer på vores opfordring vælger at blive kunder hos en bookmaker, bliver vi belønnet af bookmakeren i form af et honorar. Denne fremgangsmåde kaldes affiliate marketing og er en meget brugt marketingstrategi, fordi alle involverede parter har gavn af den:

  • Annoncøren (bookmakeren) gør sig synlig for den målgruppe, den gerne vil nå,
  • Affiliate-partneren (kampagnekode.org) tjener penge, når den sender trafik i annoncørens retning
  • Brugeren (dig) får den information, hun eller han har brug for uden at være tvunget til at levere noget til gengæld.

Vores troværdighed er altafgørende for denne forretningsmodel. Derfor kan du også være sikker på, at vi trods vores samarbejdsaftaler aldrig vil undlade at bringe kritik af vores affiliatepartnere frem i lyset.

Ansvarligt spil

På kampagnekode.org opfordrer vi til ansvarligt spil. Spil skal være underholdning og noget, man har det sjovt med, ikke en kilde til problemer. Oplever du problemer med spillet, opfordrer vi dig til at søge hjælp og rådgivning:

Har du spørgsmål til vores arbejde, er du velkommen til at kontakte os.