Betting på Facebook

Denmark

Lovlige bookmakere i Danmark

Betroet af brugerne

Opdatere på

Tiden er ovre, hvor man tålmodigt måtte finde eksperters spilforslag i sportsavisen eller Tipsbladet, inden man gik i kiosken og satte sine nervøse blyantskrydser på Den Lange. 

Betting er alle vegne og i Danmark er der også gang i den med betting på Facebook. Her finder du flere forskellige typer af sider, der tilbyder spilforslag, debat og medlemsordninger, hvor man får adgang til eksklusive spilforslag fra eksperter.

Når du har fundet din favorit bettingekspert på Facebook, er du velkommen til at tjekke nogle af de følgende bonusser, der tilbydes i Danmark: Comeon Bonus, Unibet Bonus eller NordicBet Bonus.

De mange sider har også resulteret i, at der er opstået konkurrence imellem administratorerne. Du kan for eksempel ikke blive VIP-medlem af andre sider, hvis du selv administrerer en betting-side i forvejen.

Heldigvis støder man også på masser af seriøse danske sider og grupper på Facebook, hvor folk deler og diskuterer aktuelle spilforslag med hinanden.

De fleste sider er enten sponsoreret eller oprettet af bookmakere eller bettingmedier. De fleste sider giver dog rig mulighed for at folk med interesse for betting kan diskutere eller dele spilforslag med andre ligesindede danskere.

Generelt findes der to forskellige slags sider med betting på Facebook:

Ekspert-sider
Ekspert-sider er som regel en gruppe af selvudnævnte betting-eksperter, som via abonnementsbetaling deler ud af deres daglige spiltips og råd. Her er der både eksempler på seriøse sider med en officiel hjemmeside, der ser betting som ren investering i stil med for eksempel at have aktier.

Og så er der de andre sider, som udelukkende opererer på Facebook og tilbyder et VIP-medlemskab.

Debatfora
Betting har aldrig været mere populært i Danmark, men det er ikke alle spilfugle, som er lige fornøjede over at skilte med deres hobby. Derfor er lukkede debatgrupper på Facebook meget populære.

Her kan din mor og alle dine venner på Facebook ikke følge med, når du er aktiv i gruppen, fordi den er privat og kun er for medlemmer.

Ekspert-sider:

Daniel Merrild Frederiksens Odds- og Spilforslag

betting på facebook

19.000 synes godt om

Daniel Merrild Frederiksen er den eneste af sin slags, i hvert fald den eneste med så stor succes og følgerskare på Facebook. Den unge mand lægger dagligt hovedet på blokken og tilbyder sine spilforslag helt gratis. Spilforslagene går på alt fra NBA og tennis til fodbold. Han er mest kendt for at lave challenges, hvor han over flere spilforslag forvandler 500 kr til 5000 kr.

I takt med at Daniel Merrild er oppe på at have over 10000 følgere, er han også påbegyndt et samarbejde, hvor han reklamerer for Betfair. Hans populære spiltips er dog stadig gratis.

Oddsprofit

20.200 synes godt om

Oddsprofit er en side, der først og fremmest deler spilforslag fra oddsprofit.dk. Oddsprofit.dk har efter eget udsagn samlet fem af skandinaviens bedste spileksperter, som du kan modtage spilforslag fra, hvis du er betalende medlem af siden.

Ifølge hjemmesiden har de en hitrate på over 50% og har til dags dato mere end 100.000 i overskud. Du kan nøjes med at starte med et prøvemedlemskab i 48 timer til 1 kr. Det er ikke et officielt samarbejde, men Oddsprofit deler dagligt flere artikler om fodbold fra fodboldmediet footy.dk.

Heavybetting

5800 synes godt om

Heavybetting er den officielle Facebook-side knyttet til Heavybetting.dk. Heavybetting er en hjemmeside med daglige spilforslag fra udvalgte eksperter med speciale i forskellige sportsgrene. Her kan du også følge med i hvor godt eksperterne klarer sig.

På Facebook-siden er der ugentlige og aktuelle videoer med gratis spiltips fra udvalgte eksperter. Der er dog også mulighed for at købe et medlemskab kaldet Vind eller Gratis, hvor du for 279 kr om måneden kan modtage de bedste spiltips over sms, før odds’et er faldet for meget hos bookmakerne. Er der ikke samlet overskud i den pågældende måned, får du næste måneds medlemskab gratis!

Debatfora:

Den seriøse Odds’er

spilforslag facebook

68.700 medlemmer

Den seriøse Odds’er er vel nok Danmarks største debatforum om betting på Facebook. Den seriøse Odds’er er en af de første af sin slags på Facebook og har opbygget en imponerende stor gruppe af medlemmer gennem tiden.

Siden administreres af oddsforum.dk, hvor der kommer links og reklamer fra. Men langt størstedelen af opslagene i gruppen er debatter om aktuelle spilforslag og folk der deler deres vinderkuponer med resten af flokken.

Hvis du leder efter et godt grin, spilforslag, eller diskussioner om betting, så er Den seriøse Odds’er stedet hvor det sker.

Odds for vindere!

betting på facebook

14.600 medlemmer

OODS – FOR VINDERE! er en debatside som administreres af ekspertsiden Heavybetting.dk. ODDS – FOR VINDERE! er den lukkede debatgruppe, hvor brugernes Facebook-venner ikke bliver underrettet om ens aktivitet i gruppen. Siden minder meget om Den seriøse Odds’er. Her er der er både plads til god humor, seriøse diskussioner og spilforslag.

Oddsekspert.dk

37.800 medlemmer

Et endnu større forum er oddsekspert.dk. Også her kan brugere flittigt dele ud af deres tips og spilforslag, og tonen er – for det meste – høflig, men underholdende.

Og når brugere ikke kan opføre sig ordentligt, så sørger moderatorerne for at vise dem døren.