Betfair Sportsbook Anmeldelse

Anmeldt på

Valideret på

22 jul 2024

Få 100 kroner i odds bonus hos Betfair
Denmark

Valid in

Denmark
Besøg Betfair
  • Visa
  • MasterCard
  • Web Money
  • Neteller
  • Skrill
  • Bank Transfer
  • Paypal
  For nye spillere. Spil min. 100 kr. på sport og få 100 kr. i bonus. Min. odds 1,50. Bonus gælder 90 dage. Vilkår gælder.

  Er du nysgerrig på, hvad Betfair har at tilbyde? I vores omfattende Betfair Sportsbook anmeldelse gennemgår vi alt, du skal vide om Betfair. Læs om Betfair velkomstbonus på op til 500 kroner om deres populære Betfair Spillebørs og Betfair odds, kundeservice og meget mere!

  Betfair velkomstbonus

  Nye spillere ved Betfair dk kan komme godt fra land med lidt ekstra på kistebunden. Betfair fordobler nemlig det første indskud mellem 100-1.000 kroner, når du sætter penge ind og bruger deres Betfair promokode. Med denne Betfair promokode aktiverer du altså et yderst fordelagtigt Betfair tilbud, som giver dig gode forudsætninger for en optimal start på dit Betfair eventyr.

  Sådan bruger du i korte træk din Betfair bonuskode, når du opretter dig og benytter dig af deres Betfair tilbud:

  • Opret din bruger ved at oplyse fulde navn, adresse, CPR-nummer, telefonnummer og sæt en indbetalingsgrænse.
  • Vælg et brugernavn, opret et sikkerhedsspørgsmål samt svar. Vælg et password og oplys en aktiv email.
  • Verificér din konto med NemID. Herefter kan du benytte dig af deres Betfair tilbud ved at foretage et indskud og bruge deres Betfair promokode.

  Sværere er det faktisk ikke. Med deres Betfair bonuskode har du nu oprettet din Betfair konto og modtaget din bonus, så du er klar til at udforske Betfair dk.

  For nye spillere. Spil min. 100 kr. på sport og få 100 kr. i bonus. Min. odds 1,50. Bonus gælder 90 dage. Vilkår gælder.

  Sådan spiller du din Betfair bonus fri

  Når du med hjælp fra din Betfair bonuskode har modtaget din Betfair velkomstbonus, skal den på arbejde. Der er nemlig visse krav, du skal opfylde for at kunne spille din Betfair velkomstbonus fri.

  Den samlede værdi af dit indskud og din bonus skal omsættes 8 gange. Indsætter du 200 kroner, som giver det samme beløb i Betfair bonus, skal du altså omsætte for 3.200 kroner (200 + 200 x 8), før din Betfair bonus er klar til at kunne udbetales.

  Derudover skal du være obs på, at du kun kan spille bonussen fri på Betfair Sportsbook, og at kun kuponer til odds 1,95 eller derover tæller med i frispilningen. Vær også opmærksom på, at du har 90 dage til at opfylde omsætningskravet, herefter udløber bonussen.

  Betfair Sportsbook og odds

  Betfair Sportsbook er en af de bedste bookmakere på markedet, og Betfair odds niveauet er grundlæggende rimelig godt med på det generelle marked.

  Med 29 kategorier på Betfair Sportsbook er der ikke helt så mange valgmuligheder, som vi ser hos de førende bookmakere, hvor nogle har op til 35-40 stykker. En del af forklaringen skal retteligt findes i, hvordan bookmakere opdeler kategorier, så det betyder ikke partout, at spiludvalget er (så meget) mindre hos Betfair Sportsbook.

  En ting, vi dog savner hos Betfair Sportsbook er muligheden for at kunne spille på danske ikke-relaterede begivenheder såsom MGP, dansk politik, X Factor etc. Her kunne det være rart, hvis Betfair dk tilbød lokalt forankrede Betfair odds.

  Alt i alt er Betfair Sports dog godt med, blandt andet hjulpet på vej af de konkurrencedygtige Betfair odds, som vi også vender i næste afsnit.

  Betfair Spillebørs

  En særlig feature, som Betfair har som stærkt salgsargument, er Betfair Spillebørs. På Betfair Spillebørs spiller du ikke mod Betfair. Tværtimod fungerer Betfair Spillebørs som facilitator mellem dig og andre spillere.

  Du kan således både købe og sælge væddemål med Betfair Spillebørs, som er meget populær og velbesøgt. Det er trods alt i udgangspunktet også lidt nemmere at slå andre spillere end selve bookmakerne. Betfair Spillebørs har i hvert fald ry for, at man ofte kan finde enormt fordelagtige Betfair odds, som kan være svære at opdrive hos nogen som helst bookmaker.

  Du skal være opmærksom på, at Betfair Spillebørs tager en kommission på op til 6,5%. Jo mere, man spiller på Betfair Spillebørs, des lavere bliver kommissionen dog.

  Betfair Sportsbook anmeldelse

  Brug Betfair app og mobil på turen

  En anden populær feature på Betfair Danmark er deres Betfair app, som du kan bruge til at placere et rask væddemål, selvom du er på farten.

  Betfair app er en af de højest ratede betting apps på både Google Play og i App Store med en score på over 4 ud af 5 stjerner. Med Betfair app’en kan du både tilgå den almindelige Betfair Sports og Betfair Spillebørs.

  Du behøver ikke at bruge deres Betfair app, hvis du vil tilgå Betfair dk fra din smartphone. Det er nemlig muligt at besøge siden direkte i din browser. Vi anbefaler dog, at du henter deres Betfair app, hvis du er interesseret i at spille på mobilen. Det både øger din sikkerhed og sparer dig for Betfair login bøvl, hver gang du ønsker at logge på Betfair Danmark.

  Vil du tjekke Betfair app ud med egne øjne, kan du downloade den direkte fra deres hjemmeside.

  Få hjælp hos Betfair kundeservice

  Støder du på problemer eller har du spørgsmål, er hjælpen nær med Betfair kontakt. Du finder Betfair kontakt ved at trykke på “hjælp”-ikonet i toppen af skærmen. Herefter vil du blive ført frem til deres egen Betfair FAQ, hvor du finder nogle af deres oftest stillede spørgsmål. Finder du ikke hjælp her, kan du scrolle ned til “Betfair kontakt os”.

  Klikker du på den, stilles du videre til Betfair live chat, som kan kontaktes hver dag i tidsrummet 10:00-19:00. Betfair live chat fungerer fint, og deres servicemindede personale er både kyndige, høflige og ret hurtige med deres assistance.

  Det skal dog siges, at Betfair live chat er den eneste måde, man kan komme i kontakt med Betfair dk. Det er lidt et tyndt udvalg, at der hverken er mulighed for Betfair kontakt telefonisk eller via mail. Derudover er åbningstiderne en kende begrænsede sammenlignet med de førende på markedet – visse steder kan man få hjælp døgnet rundt alle årets dage.

  Betfair ind- og udbetalinger

  kal du foretage en Betfair indbetaling eller bedre endnu en kæmpe Betfair udbetaling, kan du benytte dig af følgende valgmuligheder:

  • Visa
  • MasterCard
  • Visa Delta
  • Solo
  • Visa Electron
  • MasterCard
  • Maestro
  • Check
  • Bankoverførsel
  • MoneyBookers
  • PayPal
  • Western Union.

  Som det fremgår af den omfattende liste, er der altså masser af muligheder at vælge imellem, når du skal foretage en ind- eller udbetaling hos Betfair. Vi savner dog endnu muligheden for at benytte Mobilepay hos Betfair Danmark, men mon ikke det kommer inden længe.

  Det er gebyrfrit at foretage en Betfair udbetaling uanset hvilken metode, du benytter dig af. Du skal dog være opmærksom på, at du skal foretage din Betfair udbetaling med samme middel, som du indbetalte med. Derudover kan behandlingstiden variere alt efter, hvilken Betfair udbetaling du vælger.

  BetalingsmetoderVarighed
  Visa1-2 dage
  Master Card1-2 dage
  PayPal1-2 dage
  Maestro1-2 dage
  Skrill1-2 dage
  Bankoverførsel1-2 dage
  Check1-2 dage
  MoneyBookers1-2 dage
  Western Union1-2 dage

  Betfair Sportsbook FAQ

  Ja. Brug deres Betfair promokode og foretag et indskud, så kan du få en Betfair velkomstbonus.

  Ja, det er der som regel. Klik på “Betfair kampagner”, så kan du se aktuelle Betfair tilbud.

  Du kan pt. kun kontakte dem via Betfair live chat.

  📜Samlet Betfair Sportsbook anmeldelse


  Til sidst en opsummering af det sure og det søde samt vores samlede indtryk i indeværende Betfair Sportsbook anmeldelse.

  Betfair anmeldelseBetfair Logo
  🏆 Betfair velkomstbonus8/10
  ✨ Betfair Sportsbook odds9/10
  ⚽ Betfair Spillebørs10/10
  📞 Betfair app9/10
  💬 Betfair kontakt7/10
  💳 Betfair betaling og udbetaling8/10
  🔥 Samlet Betfair anmeldelse8/10

  Starter vi med det negative i vores Betfair Sportsbook anmeldelse, så er der enkelte Betfair odds muligheder vi savner, såsom muligheden for at spille på ikke sportsrelaterede begivenheder fra vores egen andedam.

  Betfair kontakt mulighederne er også en smule begrænsede i forhold til visse af konkurrenterne. Og så savner vi muligheden for at benytte sig af MobilePay på Betfair Danmark.

  De negative aspekter langt opvejes dog af de positive ting, vi ser på Betfair dk. Først og fremmest er der den konkurrencedygtige Betfair bonus, som du kan få med deres Betfair promokode, og som giver god mulighed for en fremragende start.

  Betfair odds niveauet, især på deres Betfair Spillebørs, kan i høj grad også konkurrere med resten af markedet, og det samme kan deres højt ratede Betfair app, der leverer Betfair Spillebørs, Betfair Sports og meget mere direkte til din smartphone.

  Alt i alt er vores indtryk af Betfair enormt positivt, og vi kan i den grad kalde vores Betfair Sportsbook anmeldelse for positiv. Det samlede produkt kan måle sig med markedets bedste, og på de vigtigste parametre er Betfair dk enten over middel eller tæt på i top.