Mr Green Kontakt | Sådan Får du Hjælp hos Mr Green

Denmark

Lovlige bookmakere i Danmark

Betroet af brugerne

Opdatere på

Har du problemer med Mr Green Bonus, eller søger du at kontakte udbyderen af en anden grund? Så behøver du ikke lede længere. Her kan du nemlig læse om, hvordan du skaber Mr Green kontakt både gennem MrGreen live chat, Mr Green mail og telefon. Vi viser også den sidste måde, hvor du kan få hjælp hos Mr Green support.

Kunde supportJa/NejDetaljer
Mr Green e-mail[email protected]
MrGreen live chat09:00 -23:00 på dansk
23:00- 09:00 på engelsk
Mr Green telefon+45 78 73 45 26  mellem 11.00 – 14.00 på hverdage
Mr Green FAQ Visit MrGreen
Kontaktformular

Sådan kan du kontakte Mr Green?

Der er tre forskellige Mr Green kontakt måder og i alt fire forskellige måder at få hjælp på hos MrGreen kundeservice.

  • Mr Green FAQ,
  • Mr Green telefon,
  • Mr Green mail,
  • MrGreen live chat.

I de følgende afsnit gennemgår vi de forskellige Mr Green kontaktmuligheder én for én.

Mr Green Kontakt

Mr Green Hjælpecenter og FAQ

Når du klikker dig ind på Mr Green support, vil du som det første komme ind på deres hjælpecenter.

Her finder du blandt andet en FAQ-database over nogle af de spørgsmål, de oftest bliver stillet. Her er også en søgefunktion, hvor du selv kan prøve at søge svaret på dit spørgsmål.

Mr Green Kontakt via Telefon

Ønsker du Mr Green kontakt via telefon, kan du ringe til dem på 7873 4526. Her sidder kyndigt personale klar til at svare på spørgsmål om stort og småt.

Du skal dog være opmærksom på, at Mr Green kontaktmulighederne her er lidt mere begrænsede end på de andre Mr Green support kanaler. Åbningstiderne her er nemlig 11-14 fra mandag-fredag og med weekendlukket.

Man kan godt risikere at opleve lidt ventetid, hvis man kontakter Mr Green telefonisk. Til gengæld er Mr Green kundeservice ret hurtige til at hjælpe, når man først er kommet igennem. Vær dog opmærksom på, at du kan komme ud for, at MrGreen kundeservicemedarbejderen er engelsktalende og ikke dansktalende.

Mr Green Mail

Ønsker du Mr Green kontakt via mail, er det selvfølgelig også muligt. Kontakt dem på deres Mr Green mail.

Mr Green mailen er åben fra 07:00-01:00 alle ugens dage.

På negativsiden er mailen den Mr Green kontaktform med den længste svartid. Du kan godt regne med at vente mindst et par timer i gennemsnit.

Det, der taler for at bruge mailen, er, at du her har mulighed for at vedhæfte billeder. Ofte kan det være en hjælp, at man kan få lov at vise ens specifikke problem eller spørgsmål med et billede i stedet for eksempelvis at skulle lege tegn og gæt i røret.

MrGreen Live Chat

Den sidste Mr Green kontaktmulighed er også den mest populære blandt kunderne, nemlig MrGreen live chat.

MrGreen live chat er den foretrukne Mr Green support-mulighed, da det både er hurtigt og for mange den nemmeste måde at kommunikere på.

MrGreen live chat har døgnåbent alle ugens dage. Du skal dog være opmærksom på, at du kan rende i engelsktalende personale, hvis du tager kontakt på skæve tidspunkter.

Hvor hurtigt svarer Mr Green Live Chat?

Som flittig tester af danske bookmakeres og casinoers kundeservice har vi ofte taget pulsen på Mr Green chat-funktionen.

Vi har rodet i vores data, og baseret på syv stikprøver af Mr Green chat-funktionen skal man i gennemsnit regne med cirka 7½ minutters svartid.

Denne behandlingstid inkluderer ventetiden og er baseret på tre forskellige spørgsmål af varierende karakter og sværhedsgrad.

Målt på ventetid og kyndighed hos Mr Green support-medarbejderne ligger Mr Green kundeservice over gennemsnittet på dette parameter.

Mr Green Kontakt FAQ

Her er nogle ofte stillede spørgsmål til Mr Green kundeservice og kontakt.

Du kan kontakte Mr Green support både telefonisk, via mail og via Mr Green chat. Derudover kan du søge efter svar på dit spørgsmål i Mr Green kundecenteret.

Det afhænger i høj grad af dine ønsker og spørgsmålet, du ønsker svar på. De fleste foretrækker dog at benytte Mr Green chat-funktionen.

For at lukke din konto midlertidigt eller permanent hos Mr Green, kontakt kundeservice via email, telefon eller live chat. De vil guide dig gennem processen og informere dig om dine muligheder, herunder midlertidig udelukkelse eller permanent lukning.

For at ændre dine personlige oplysninger hos Mr Green, skal du logge ind på din konto og navigere til kontoinstillinger. Herfra kan du opdatere oplysningerne. Det er vigtigt at holde disse oplysninger opdaterede for at sikre en problemfri spilleoplevelse.

📜Sammenfatning af Mr Green Kundeservice


Med hele fire måder at få hjælp på hos MrGreen kundeservice er de rent i top, når det gælder antallet af måder at yde assistance på.

Du kan kontakte MrGreen kundeservice via mail, telefon og live chat. Derudover kan du selv lede efter svar i deres kundecenter, hvor de har listet en række af de spørgsmål, de ofte mødes med.

Baseret på vores tests af kundeservice, ligger MrGreen support over gennemsnittet på det danske marked målt på behandlingstid og personalets kyndighed. Har du problemer eller spørgsmål, kan du derfor roligt sætte din lid til MrGreen kundeservice.

Husk at du kan hente en Mr Green Sport bonus. Mr Green Sportbook er med lynhast ved at melde sig ind i kampen med De bedste bookmakere i Danmark, så gå ikke glip af deres fantastiske velkomsttilbud på 1.000 kroner, som du får i form af et live cash freebet.