Superliga Odds 2022/23

Denmark

Lovlige bookmakere i Danmark

Betroet af brugerne

Opdatere på

Kan FC Nordsjælland snyde de store? Kommer FCM, FCK og Brøndby ud af moradset? Læs med, når vi gennemgår de aktuelle Superliga odds. Vi ser også på, hvem vinder Superligaen ifølge bookmakerne, og så tager vi et kig på de nuværende Superliga topscorer odds samt alternative odds på Superligaen.

Odds på dansk mester fodboldBet365 Superliga vinder oddsBet25 Superliga vinder odds
FC København3.25
*Reklamelink
3.35
*Reklamelink
FC Midtjylland3.25
*Reklamelink
3.25
*Reklamelink
FC Nordsjælland4.33
*Reklamelink
4.30
*Reklamelink
Randers15.00
*Reklamelink
14.20
*Reklamelink
Viborg17.00
*Reklamelink
16.80
*Reklamelink
Silkeborg19.00
*Reklamelink
18.40
*Reklamelink

Hvem vinder Superligaen 2022/2023?

At topholdene på vej til vinterpausen i Superligaen 22/23 skulle være klubber som FC Nordsjælland, Silkeborg, Randers og Viborg havde mange næppe regnet med, da sæsonen gik i gang. Se alle oddsene og prøv lykken hos betsson og bwin.

På spørgsmålet om, hvem vinder Superligaen 22/23 vil mange nok stadig være tilbøjelige til at pege på FCM eller FCK. Vi kan da også se på de aktuelle Superliga vinder odds, som vi vender tilbage til senere, at FCM pt. er bookmakernes favorit.

Alligevel må de tre klubber, der havde de laveste Superliga vinder odds ved sæsonstart, FCK, FCM og BIF, være bekymrede. Alle fik en rædselsfuld sæsonstart, og i både FC Midtjylland og FC København kostede det da også træneren jobbet.

Noget, man tit snakker om ift. klubbernes præstationer, er, hvordan europæisk fodbold influerer på sæsonen. Lad os se, om det har gjort sig gældende i år.

Fem klubber havde muligheden for at komme i Europa, nemlig Viborg, Brøndby, Silkeborg, FCM og FCK. Tre af dem lykkedes, da både Viborg og Brøndby røg ud i kvalifikationen. Så lad os se på, hvordan de tilbageværende klubber har klaret sig i kampene umiddelbart efter, de har spillet en kamp i Europa.

  • Silkeborg har i disse kampe lavet 1,33 point mod 1,62 i gennemsnit i hele Superliga sæsonen.
  • FCM har klaret sig bedst og lavet 2,16 point i deres første Superliga-kampe efter at have spillet i Europa. Over hele sæsonen er snittet 1,54 point.
  • FCK har klaret sig klart dårligst. 0,83 point umiddelbart efter et europæisk opgør mod 1,31 point over hele sæsonen.

For FCM har europæisk altså ikke kostet på Superliga-præstationerne, mens det modsatte lader til at være tilfældet for FCK.

Kan FC Nordsjælland vinde Superligaen 2022/2023?

Danske mestre odds på FC Nordsjælland er pt. 4,33 x pengene igen.

Dermed vurderer bookmakerne altså, at der er omkring 23% sandsynlighed for, at FCN kan gå hele vejen. Det gjorde de senest i 2011/12-sæsonen, da de overraskende vandt klubbens eneste mesterskab i historien.

Da aktuelle danske mestre odds på FCN er pt. en smule lavere end FCM’s og FCK’s. Deres Superliga vinder odds afspejler, at bookmakerne vurderer begge klubber til at have omkring 7% større vinderchancer end FCN. FCN har dog endnu et komfortabelt hul ned til begge klubber.

FCN har Europas yngste trup, hvilket er så meget desto mere imponerende. Den manglende erfaring kan dog også tale imod, at de kan holde styr på nerverne.

Kan Silkeborg gå hele vejen i Superligaen?

Med de blot sjette højeste danske mestre odds er der nogen tvivl om, at Silkeborg kan stå distancen. Bookmakernes Superliga vinder odds afspejler omkring 5% tro på silkeborggenserne.

De har dog imponeret ved både at jonglere Conference League og holde niveauet (næsten da) fra sidste Superliga sæson.

Kommer Brøndby, FCK og Midtjylland tilbage i toppen af Superligaen?

De aktuelle danske mestre odds på FCM og FCK viser altså, at FCM og FCK stadig er favoritter. Særligt FCM lader også til at være kommet i omdrejninger efter en elendig start.

Brøndby IF ligner straks en mere syg patient. Vi behøver slet ikke tale om Superliga vinder odds for BIF, for de skal snarere klynge sig til håbet om overhovedet at ende i top 6.

BIF har ikke bare haft det svært i Superligaen, men røg også ud på katastrofal vis med 0-4 mod Aarhus Fremad i pokalen. I det hele taget er der tale om en sæson, hvor det ser ud til, at man må redde, hvad reddes kan.

Superliga topscorer odds

Her er de aktuelle Superliga topscorer odds.

SpillerBet365 Superliga topscorer oddsBet25 Superliga topscorer odds
Anders Dreyer (FCM)6.00
*Reklamelink
5.30
*Reklamelink
Andreas Schjelderup (FCN)6.50
*Reklamelink
Patrick Mortensen (AGF)9.00*
*Reklamelink
9.75
*Reklamelink
Nicklas Helenius (SIF)11.00
*Reklamelink
15.00
*Reklamelink
Viktor Claessen (FCK)13.00
*Reklamelink
Baskim Kadrii (OB)15.00
*Reklamelink

Odds er fra d. 22.11.2022. Husk at odds kan ændres løbende.

Odds på Superliga topscorer: De bedste kandidater

I skrivende stund er er det det unge supertalent Andreas Schjelderup, der fører topscorerlisten. Lige efter ham er FCM’s Anders Dreyer og herefter følger AGF’s Patrick Mortensen samt de to FCK’ere Pep Biel, der er solgt til udlandet, og Viktor Claesson. Sidste års topscorer, Silkeborgs Nicklas Helenius, følger lige efter.

De nuværende Superliga topscorer odds afslører, at bookmakerne har størst tiltro til Anders Dreyer. Han var da også ustyrlig i sidste sæson, hvor han nåede 16 kampe. Her lavede han 8 mål og 8 assists (!)

Dreyer er lige efter Schjelderup på topscorerlisten. Alligevel er nordmandens Superliga topscorer odds højere. Trods hans enorme talent skyldes det nok hans blot 18 år.

Andre Superliga odds

Vi har kigget på danske mestre odds og Superliga topscorer odds. Her kigger vi på et par alternative odds på Superligaen.

Odds på Superligaen: top 3

Et andet populært odds på Superligaen som alternativ til at spille på, hvem vinder Superligaen, er at spille på et hold til at ende i top 3. Her kan du se de aktuelle Superliga top 3 odds.

Odds på Superligaen

Bet25 Superliga odds november 2022. Husk at odds kan ændre sig.

Odds på Superligaen: nedrykkere

Du kan også gå med den diametrale modsætning til odds på dansk mester fodbold: nemlig hvem der rykker ned.

Som det fremgår af de aktuelle Superliga odds, spås Lyngby ikke store chancer, mens også AC Horsens og AaB lader til at gå en hård kamp for overlevelse i møde.

Odds på Superligaen: nedrykkere

Bet25 Superliga odds oktober 2022. Husk at odds kan ændre sig.

Superliga odds FAQ

Her kan du se nogle af de oftest stillede spørgsmål, når det kommer til odds på Superligaen.

Når det kommer til odds på dansk mester fodbold er konkurrencen skrap. Men populære Superliga bookmakere er bet365 og bet25, som vi har med her, samt Unibet og NordicBet blandt andre.

Alle Superliga bookmakere med respekt for sig selv tilbyder Superliga topscorer odds.

FCK, FCM og FCN i nævnte rækkefølge.

Odds på Superligaen: Så er du klar til at spille på Superligaen 2022/23

Vi har gennemgået odds på Superligaen på en lang række forskellige markeder lige fra Superliga vinder odds over nedrykker odds og til Superliga topscorer odds.

Som det fremgår af vores gennemgang, er det muligt at finde Superliga odds på de fleste spil. Om der så er værdi i et givent Superliga odds kan være langt sværere at vurdere. Her må man stole på sin fornuft, viden og erfaring.

Som med al anden betting kan man nærmest ikke sætte sig for meget ind i Superliga betting, hvis man vil gøre sig forhåbninger om at banke bookmakerne.

Læsogså om bet365 bonuskode.