Unibet Betaling – Sådan ind- og udbetaler du

Denmark

Lovlige bookmakere i Danmark

Betroet af brugerne

Opdatere på

I denne artikel gennemgår vi, hvordan du kan foretage betalinger og udbetalinger hos den Unibet dk. Vi tjekker også, hvor lange behandlingstider de forskellige betalingsmidler har, og om det koster gebyrer, når man laver en Unibet betaling.

unibet betalingsmetoder

Unibet Betaling

Der er en række forskellige betalingsmuligheder, du kan gøre brug af, når du indsætter eller hæver penge hos Unibet. Lad os starte med det forkromede overblik, inden vi gennemgår, hvad du skal overveje af fordele og ulemper ved de enkelte Unibet betalingsmuligheder.

Obs. Bemærk, at visse kampagner eller Unibet bonusser kan være betinget af, at man bruger bestemte Unibet betalingsmidler. Det vil altid fremgå af regler og vilkår for en bonus, om der visse betalingsmidler, der ikke kvalificerer til bonussen, så læs det med småt.

Det er klart, at bookmakere som Unibet er interesserede i at indbetalinger og udbetalinger foregår smidigt så deres kunder får en god oplevelse. Husk, at indsætter du penge hos Unibet, er du berettiget til en odds bonus. Du kan læse hér om du skal bruge en Unibet bonuskode for at få din bonus.

Unibet betalingsmiddelGebyrer?Unibet udbetaling
VisaNej1-3 arbejdsdage
MastercardNej1-3 arbejdsdage
BankoverførselNej3-5 arbejdsdage
NetbankoverførselNej3-5 arbejdsdage
SkrillNej1-3 arbejdsdage
TrustlyNej15 minutter
NetellerNej1-3 arbejdsdage
PayPalNej1-3 arbejdsdage
MobilepayNejOmgående

Unibet Udbetaling

Som du kan se af oversigten, er der ingen af Unibet udbetaling mulighederne, der koster penge. Det er fremragende, og det er altså Unibet, der skal have skulderklappet her, og ikke de forskellige firmaer, der tilbyder betalingsservice. At påføre kunderne gebyrer er nemlig bookmakernes egen beslutning.

Den hurtigste metode til at foretage en Unibet udbetaling er, som det fremgår af skemaet, Trustly eller Mobilepay, hvor pengene fremgår stort set med det samme.

Langt de fleste Unibet udbetaling metoder tager 1-3 arbejdsdage at gennemføre. Bank og netbank tager længst, men stadig ikke lang tid. Når du foretager en Unibet udbetaling, skal det ske til samme betalingsmiddel, som du brugte til at foretage din Unibet betaling med.

unibet indbetaling og udbetaling

Unibet PayPal

For en del år siden indførte Unibet PayPal, og det har vist sig at være en god idé. I hvert fald er den populære e-wallet en yndet betalingsmåde blandt rigtig mange brugere. Der er da også adskillige gode grund til, at mange vælger PayPal.

Med et minimumsbeløb på 40 kroner og et max på 110.000 kroner for at kunne foretage en Unibet udbetaling med PayPal, er de flestes behov dækket. Det er selvfølgelig også et plus, at PayPal er gratis, hvilket dog også kan siges om alle betalingsmidler hos Unibet.

Behandlingstiden på en Unibet betaling er op til 12 timer, hvilket trækker lidt ned. De fleste indbetalinger via Unibet PayPal behandles dog ganske hurtigt. Unibet PayPal udbetalinger tager 1-3 arbejdsdage som de fleste andre betalingsmidler på vores liste.

Kan jeg bruge Trustly med Unibet?

Et andet populært betalingsmiddel hos Unibet er Trustly. Trustly vinder især på behandlingstiden, da en Unibet udbetaling med Trustly er gennemført inden for omkring et kvarter, hvilket er virkelig imponerende.

Du skal minimum overføre 100 kr. via en Trustly-overførsel, og det maksimale beløb pr. overførsel er 36.000 kroner. Altså en del lavere end hos PayPal, men hånden på hjertet bliver det næppe relevant for mange af os at foretage en Unibet udbetaling på mere. Desværre.

Trustly er også kendt for sin høje sikkerhed, da du via Trustly forbinder din foretrukne bankkonto med de hjemmesider, hvor du ønsker at benytte Trustly. Trustly bruger nogle af de sikrest krypterede linjer tilgængelige, så du kan trygt overføre penge uden at frygte for dine hårdttjente penge.

Trustly har ikke mange år på banen, men bruges allerede af millioner og atter millioner verden over – særligt i Europa.

Kan jeg bruge Paysafecard med Unibet?

Det er desværre ikke længere muligt at bruge PaySafeCard hos Unibet. Fra 1. februar 2021 droppede Unibet PaySafeCard.

Unibet står langt fra alene med at have udfaset PaySafeCard. Det har adskillige andre bookmakere og casinoer også gjort, og på verdensplan er antallet af PaySafeCard-brugere da også faldet markant med årene.

Det lader til, at PaySafeCard kort og godt ikke er konkurrencedygtige længere på et marked, hvor der er kommet rigtigt mange gode aktører til, som alle tilbyder fremragende produkter. Blandt andet flere af dem, vi har dækket i denne artikel

Det var det, vi havde valgt at bring om Unibet betaling og udbetaling. Vi håber, du er blevet klogere på, hvilket Unibet betalingsmiddel der passer bedst til dine behov. Hvis du vil vide mere om Unibet, kan du læse vores Unibet anmeldelse.

Unibet Betaling FAQ

Her kan du læse nogle af de hyppigste spørgsmål vedrørende Unibet betaling og udbetaling.

I vores oversigt i artiklen kan du se alle ind- og udbetalingsmuligheder hos Unibet.

Nej, det er gratis at foretage en udbetaling hos Unibet.