Unibet App til iOS og Android

Anmeldt på

Valideret på

24 maj 2024

Få 100% i velkomstbonus op til 1.000 kroner
Denmark

Valid in

Denmark
Besøg Unibet
  • Visa
  • MasterCard
  • Maestro
  • Visa Debit
  • Solo
  • Switch
  • Entropay
  • Paysafe Card
  18+. Regler og vilkår gælder. Til nye spillere ved indbetaling på min. 40 kroner. Maks. bonusbeløb: 1.000 kroner. Bonuspengene skal gennemspilles 8x på sport (min. odds 1.40) inden for 60 dage. Læs venligst de fulde regler og vilkår nederst på siden. StopSpillet.dk | ROFUS.nu | Spil Ansvarligt

  Hvilke fordele får man, hvis man downloader Unibet app til iOS eller Android? Læs om det her, når vi anmelder deres app. Vi anmelder også Unibet mobil direkte i browseren og viser dig, hvor du kan downloade Unibet app.

  Unibet app

  Unibet Mobil

  Vil du tilgå Unibet mobil, kan du gøre det direkte fra browseren, eller du kan downloade deres Unibet iOS app eller Unibet Android app. Uanset, hvad du vælger, får du et fremragende mobil produkt.

  Unibet mobil fungerer gnidningsfrit og det brugervenlige layout passer godt til den mindre mobil skærm. Selv nye brugere med en vis erfaring med en smartphone vil relativt hurtigt føle sig til rette på det intuitive layout, som Unibet mobil tilbyder. En simpel, men virksom detalje, er søgefunktionen, som giver en genvej, hvis man skulle have svært ved at finde, hvad man leder efter.

  Farvedesignet på Unibet mobil er afdæmpet, og de hvide bogstaver på den lyst grønne baggrund gør samtidig, at man blive hængende på Unibet mobil i en del tid uden at få “skærmøjne”.

  Har du ikke plads til at downloade deres app, så kan man altså fint holde sig til at tilgå Unibet mobil direkte i browseren. Får du nogensinde problemer med din Unibet app, kan du altid kontakte Unibet kundeservice via din desktop.

  Hvad er fordelene ved at spille med Unibet app?

  Hvis Unibet mobil fungerer så godt, hvorfor så overhovedet download deres Unibet app til iOS eller Android? Jo, der er altså visse fordele, som man udelukkende får adgang til med deres app.

  1. Den første fordel er ikke en decideret feature, men spiller nok alligevel en rolle hos de fleste. Men en Unibet app slipper du nemlig for login med nemID, da du bare skal indtaste din adgangskode.
  2. Det er også udelukkende med deres app, du får adgang til det unikke BetStream Live. BetStream Live giver dig mulighed for at livebette på kampe, mens du ser dem, og uden at du behøver forlade kampen for at placere dit væddemål. Det betyder, at du altid får helt opdaterede oplysninger fra kampen og ikke kommer til at vædde på et hold i samme øjeblik, som de kommer bagud.

  BetStream Live fås både til iOS og Android – og altså kun her – og omfatter i første omgang streaming af fodbold kampe fra Serie A, La Liga, Bundesliga og Ligue 1 i Frankrig.

  Unibet iPhone

  Som sagt er der altså flere gode grunde til at downloade Unibet iPhone app’en. Det giver dig nemlig en række features, som du ikke får adgang til ved blot at køre Unibet mobil direkte i browseren. Og så øger det derudover din sikkerhed.

  Unibet iPhone download er nemt og hurtigt gjort via linket forneden, og deres Unibet iOS app fylder ikke det store. Under 50 MB optager den på din smartphone, så mon ikke de fleste kan finde pladsen til den.

  Unibet iPhone app får i gennemsnit karakteren 2,4 af brugerne i app store. Det er ikke vildt imponerende, og der er da også flere, der klager over børnefejl og andre små irritationsmomenter. Det håber vi selvfølgelig, at Apple får styr på med kommende opdateringer, så man får banket disse børnefejl ud og præsenteret en mere funktionel Unibet iPhone app.

  Unibet App Android

  Er du Android-bruger, behøver du ikke undvære en Unibet app og de mange features, som app-brugerne får. Unibet Android app’en er tilmed markant mindre end fætteren til iOS. Blot 15 MB optager Unibet Android app’en på din smartphone. Så kan du ikke finde plads til den, så er det vist på tide at få ryddet gevaldigt op på telefonen.

  Unibet Android app får karakteren 3,9 af bruger på Google Play. Det er ret bemærkelsesværdigt, at der er så stor forskel på Unibet iPhone app’en og Unibet Android app’en.

  Brugerne på Google Play fremhæver en række positive ting ved Unibet Android app’en, såsom at den er stabil. Det er spøjst, når nu iOS brugerne bestemt ikke er enige. Andre fremhæver layout og at navigation er enkel. Enkelte går så langt som at kalde den for den bedste betting app på markedet.

  Læs mere om Unibet velkomstbonus i vores Unibet anmeldelse.

  Unibet NemID Login

  Hos Unibet bruger man NemID til at logge ind når du spiller på din PC. Men Unibet NemID login er du garanteret en af de mest sikre login-metoder på markedet, så du ikke skal frygte, at de forkerte personer får adgang til din Unibet konto.

  Nogle vil måske mene, det er omstændeligt at skulle bruge et Unibet NemID login, men vi mener, at den højnede sikkerhed trumfer “ulempen” ved at skulle bruge et Unibet NemID login.

  Husk i øvrigt, at du kan bruge nøgleviseren, som med blot ét klik genererer en nøgle til dig. Så er du både hurtigt logget på hos Unibet og sikret mod besøg fra de forkerte på din konto. Er du træt af NemID, er der gode nyheder. På Unibet Android kan du nemlig nu logge ind med dit fingeraftryk. Det sparer altså lidt ekstra tid, hver gang du skal logge ind.

  Unibet App FAQ

  Her kan du læse nogle af de spørgsmål, brugerne oftest har til Unibet app.

  Unibet app både øger din sikkerhed og giver dig adgang til en række unikke features.

  Ja. I artiklen finder du direkte links til download af Unibet app på både iOS og Android.