Unibet Kundeservice

Denmark

Lovlige bookmakere i Danmark

Betroet af brugerne

Opdatere på

Hvor hurtig, kompetent og serviceminded er Unibet kundeservice? Disse svar og mange flere får du, når vi dykker ned i Unibet kundeservice og tager temperaturen på deres evner.

Unibet kontakt

Vi starter for overblikkets skyld med at se på, hvilke Unibet kontaktmuligheder, du har adgang til hos Unibet. Unibet´s kundeservice har åbent mellem 8-23 hver dag, hele året rundt.

Unibet kontaktTræffesUnibet kundeservice
Unibet chat support Unibet´s hjemmesideSvartid: 45 sekunder

Unibet live chat

Unibet live chat er en af de mest populære og effektive metoder til at få hurtig hjælp fra Unibet kundeservice. Du finder Unibet live chat ved at klikke på “Unibet kundeservice”. Herfra kommer du videre til Unibet infocenter, hvor du kan klikke på knappen “Kontakt os” og vælge Unibet live support.

Den gennemsnitlige ventetid hos Unibet live support er som regel på få minutter, og da vi prøvede i to forskellige tilfælde, var den under 1 minut begge gange. Unibet live support er åben hver dag fra 8-23 alle årets dage. Det betyder også, at hjælpen altid er på dansk.

Hos Unibet live chat kan du få styr på alle de gængse forespørgsler som:

  • Hjælp med din Unibet betaling
  • Verificering af din konto
  • Hjælp ved tvivl- eller stridsspørgsmål
  • Bonusser og kampagner
  • Selvudelukkelse.

Vi har aldrig oplevet kvaliteten af Unibet kundeservice i live chat som andet end høflig og gode til at besvare spørgsmål og forespørgsler. At Unibet kontakt mulighederne så er gemt lidt væk – man skal klikke mindst 4 gange for at finde Unibet live chat – skal ikke ligge dem til last.

Unibet kontakt

Unibet support email

Er du okay med en lidt længere svartid, kan du også skrive til Unibet support email på [email protected]. Her får du ikke svar på minutter, men snarere timer. Til gengæld er Unibet support email god, hvis du skal forklare et længere og lidt mere kompliceret sagsforløb.

Befinder du dig i en sådan situation – eller er Unibet chat support gået hjem for dagen – så kan Unibet support email være et godt alternativ til Unibet live support.

Unibet FAQ og infocenter

Sidste metode til at få hjælp er ved selv at finde den i Unibet infocenter. Her har de samlet en lang række kategorier og FAQs, hvor Unibet brugere selv kan forsøge at finde svaret på deres spørgsmål.

Den slags er selvfølgelig også for at spare ressourcer, for hvis kunderne får hjælp til selvhjælp, behøver man ikke ansætte yderligere personale til Unibet kundeservice.

Med det sagt fungerer Unibet infocenter ikke helt skidt. Blandt andet søgefunktionen er et ret vigtigt værktøj, som gør, at det er nogenlunde nemt selv at finde svar på sine spørgsmål. Du kan også læse vores Unibet anmeldelse og få flere svar på eventuelle spørgsmål du måtte have om brandet.

Unibet infocenter

Unibet kontakt telefon

Den sidste Unibet kontakt mulighed plejede at være telefonisk. Ja, faktisk var der i gode, gamle dage hele to forskellige Unibet kontakt telefon muligheder, man kunne ringe til, nemlig en for fastnet- og en for mobiltelefoner.

Men denne mulighed eksisterer ikke længere. Unibet kontakt telefon muligheden er således blevet nedlagt, så nu er man nødt til at nøjes med skriftlig kontakt, hvis man vil have fat kundeservice.

Det synes vi mildest talt ikke om. De fleste store bookmakere og online casinoer med respekt for sig selv tilbyder både kontaktmuligheder via telefon, live chat og email og supplerer derudover som regel med en FAQ.

At Unibet vælger at gå i den modsatte retning og slanke sine kontaktmuligheder er svært at forstå ud fra en kunde synspunkt, og vi håber, at Unibet kontakt telefon muligheden kommer til live igen i fremtiden.

Opsummering af Unibet kontakt og kundeservice

Vores indtryk af Unibet kontakt og kundeservice er overvejende positiv. Vi er mest af alt begejstrede for Unibet chat support, som både har okay åbningstider og baseret på vores interaktioner et dygtigt personale, som er behagelige at interagere med.

Unibet chat support er klart vores foretrukne måde at få afklaret spørgsmål på. Derudover er der også en Unibet support email, hvis du ikke deler vores begejstring for Unibet live chat. Den lyder [email protected].

Endelig er der som sagt Unibet infocenter, hvor du selv kan forsøge at finde svaret på dit spørgsmål eller problem.

Når vi ikke kan udtrykke en udelt begejstring for Unibet kundeservice trods det dygtige personale og de fine åbningstider, så skyldes det manglen på en Unibet kontakt telefonisk.

Vil du have eet bedre overblik og sammenligne Unibet med andre bookmakere? Så læs vores artikel om de bedste bookmakere i Danmark.

Unibet kundeservice FAQ

Her er nogle af de hyppigst stillede spørgsmål til Unibet kundeservice.

Nej, det er ikke længere muligt at kontakte Unibet telefonisk.

Ja, du kan maile dem på [email protected].